Pisang Masak Ranum & Tomato Yang Menggiurkan Dalam SAJI Terbaru !

haha aku memang pantang la nampak mag yang cool

terus rasa nak beli

hehe bukannya aku nak belajar masak pun. haha

nampak je design yang cool terus rembat

sungguh ganas la kan. huhu

aku tengok mag saji latest neh gambar dia cun la

ada gambar pisang yang sungguh masak ranum

memang rasa nak makan je pisang tuh kan

hehe kalau aku la amik gambar camtu surelah tak cun sangat kan. hehe

hehe tomato pun nampak sedap je

tapi aku mmg tak berkenan la ngan jus tomato kan.

hehe bila last sekali korang makan pisang yang masak ranum ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Pisang Masak Ranum & Tomato Yang Menggiurkan Dalam SAJI Terbaru !

  1. salam, tomato juicy…. sdp…. dlu mmg wex anti tomato… skang bley terime dh… wat gulai, wat tomyam, mkan ngn salad, sandwich, burger… smua masuk… tapi terung ngn labu, still wex tak leh masuk…

    pisang abu kat umah bertandan tak masak2 lagi… dr raye 1st lagi… last2 ktorang nmpak dua tiga biji yg dh kuning tue, ktorang mkan mentah2.. hehehe.. klu byk biji yg dh masak baru wat goreng…

    wexeedas last blog post..Going for the final..

    Reply

  2. nie petanda nk kawen nie. kalo da kawen mcm nk tmbh koleksi jea 😈

    Reply

  3. hahaha..dua2 kegemaran gwe..dua2 pun sedap..last mkn pisang adalah beberapa ari yg lepas..(berape beberape tuh?!! 😛 ) susah da mau dpt pisang best di cn..di ong tai kim n greenwood, pisang nye cantik lg sedap ah ding dong..fufuhh

    stu_comots last blog post..…indahnya zaman kanak2…

    Reply

  4. aku just beli komik jer…majalah pun pasal IT nyer..takde Saji nie..hoho

    amans last blog post..Tiada Lagi YM! Untuk Vista

    Reply

  5. salam bro…
    2 2 tak berapa nak gemar makan… makan sekadar makan.
    kalau sampai tahap nak pg keluar nak mencarik pisang dengan
    tomato… idak le sanggup.. carik tomato pon kalau nak masak
    nasi ayam… ehehehe…

    Kreuger®

    kreugers last blog post..Deennasour oh Deennasour – Part 2

    Reply

  6. makan pisang = berkawan dgn nyamuk. xcaye try la. pastu masuk estate. tgk kena chikungya ke tak!

    Extremist Thinkers last blog post..Sweet Thinker

    Reply

  7. wexeeda : hehe saya mmg tak leh masuk la jus tomato tuh. hehe jus lain ok lagi. hehe 🙂

    Reply

  8. et : hehe kalau dah kawen tak yah beli. orang lain plak yg beli la. hehe 🙄

    Reply

  9. stu : hehe sini senang je dapat pisang yang best2 tau. hehe 🙄

    Reply

  10. aman : hehe aku beli pun sebab terpukau dek kecunan gambar pisang. haha 🙄

    Reply

  11. kreuger : hehe ko tak minat pisang ek. how about banana split ? hehe sure nak kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  12. et : hehe ye ke kawan ngan nyamuk. tak tau plak aku. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge