Pir Sohawa & View Margalla Hills

Live Update: 26 Dec ’09, 12.03pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

sempat aku lunch kat pir sohawa kat margalla hills tadi
Memang betul lah chicken tikka, puree ngan chicken karahi kat atas neh mmg sedap siot
View pun cun giler dari atas neh, saujana mata memandang ok
Tuh kat bawah valley tuh ada macam2 village
Kat atas neh walaupun ada matahari tapi still sejuk giler kena pakai jaket siot ok. Hehe
Jap lagi aku snap gambar depa masak chicken tikka ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge