Pine Park Hotel & Resort, Khanian at Kaghan Valley, Hotel Tepi Sungai Yang Cantekkk Wooooo

Live Update: 19 Jun ’10, 10.26am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku tak stay kat hotel ni, cuma amik gambar je
hotel ni nampak cool je kan
nanti kalau aku nak stay next time aku pilih sini la
nampak mcm hotel baru plak tuh
bolehlah kalau nak memancing ikan trout ni
eh dah x boleh lah sebab gomen pakistan dah ban
so just stay je la kat hotel ni
aman damai dan tenang je kan suasana keliling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Pine Park Hotel & Resort, Khanian at Kaghan Valley, Hotel Tepi Sungai Yang Cantekkk Wooooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.