Pertandingan Hoki Jemputan MCKK 2009 @ MigDuck Cup 2009!

hehe walaupun aku takde kat malaysia, tapi aku sempat la tengok persiapan migduck cup 2009 kali neh

migduck cup  started in 2007 and continued in 2008

both venues kat manjung. memang best giler. kitaorang treat mcm holidays adjer

mmg la penat giler ok. semua benda nak kena buat sendiri

budak hoki datang naik bas ke manjung. dan biasanya akan buat 1 whole day

aku yg jadi umpires pun boleh sunburn wooooo. haha

untuk tahun 2009, kitaorang tukar format la sket ok

kali neh nak buat ala2 closed tournament plak

buat plak kat kuala kangsar, dulu migduck buat kat manjung sebab kat kuala kangsar takde turf. hehe

selamat berjuang pada team migduck dalam migduck cup 2009 kali neh ok!

aku akan cheer untuk korang dari islamabad ni. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Pertandingan Hoki Jemputan MCKK 2009 @ MigDuck Cup 2009!

  1. aku pun takde kat kualer..huhu..kalo tak leh jmpe ko ek..huhu

    Reply

  2. untuk live blogging, sila uruskan dengan TMPh

    Reply

  3. kno! how’s blogging from bumi pakistan?

    banner tu dah kena 6kali revised.. nama kolej tu asyik silap je..

    take care bro!

    Reply

  4. AKu dah lama tak pegang kayu hoki ni..
    Sejak dari abis belajo kat UiTM shah alam

    Reply

  5. lama tu tak dgr tentang mighty duck nie, maklumlah org kuat dah kat islamabad, tapi tak pe i still peminat mighty duck . . . .hope this year dia orang menang ye. . . .

    Reply

  6. bro…website untuk stik hoki terkini dengan harga sensasi…http://muih26.weebly.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.