Pertandingan Hoki Jemputan MCKK 2009 @ MigDuck Cup 2009!

hehe walaupun aku takde kat malaysia, tapi aku sempat la tengok persiapan migduck cup 2009 kali neh

migduck cup  started in 2007 and continued in 2008

both venues kat manjung. memang best giler. kitaorang treat mcm holidays adjer

mmg la penat giler ok. semua benda nak kena buat sendiri

budak hoki datang naik bas ke manjung. dan biasanya akan buat 1 whole day

aku yg jadi umpires pun boleh sunburn wooooo. haha

untuk tahun 2009, kitaorang tukar format la sket ok

kali neh nak buat ala2 closed tournament plak

buat plak kat kuala kangsar, dulu migduck buat kat manjung sebab kat kuala kangsar takde turf. hehe

selamat berjuang pada team migduck dalam migduck cup 2009 kali neh ok!

aku akan cheer untuk korang dari islamabad ni. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Pertandingan Hoki Jemputan MCKK 2009 @ MigDuck Cup 2009!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.