Pernah Ke Korang Lawat Laman Web “Tourism Malaysia” atau “Tourism Negeri” Masing-Masing ?

masih lagi susulan posting pasal cuti2 malaysia ok

hehe nampaknya topik neh memang dapat sambutan hangat lah kan

wokay sebagai tourist (apa korang hengat mat salleh je bolehdigelar tourist ke ?)

tourism malaysia – cun giler ! aku suka kaler biru dia yg cool !

korang sure akan dapatkan maklumat pasal sesuatu tempat melalui internet kan

wokay kat sini aku nak letak kesemua laman web tourism malaysia dengan tourism setiap negeri di malaysia

ada yang sungguh kureng design nya

ada jugak yang sungguh cantik !

cool !

jaw’s dropping beb !

korang nilailah sendiri laman web mana yang cun dan mana yang kureng

pada webmaster lamanweb yang kureng tuh

tolong2lah update korang nyer website

bukannya apa

kalau orang nak datang negeri korang tuh, surelah orang akan lawat laman web dulu

kalau laman web cun surelah boleh menarik lagi ramai orang nak datang negeri kita kan. hehe

pada yang dah cun giler !

keep up the good work !

gua salute lu beb !

lu mmg power.

lu mmg terbaek dari ladang lah !

so korang tengoklah sendiri semua laman web tourism negeri2 masing2 ya !

tourism perlis – nak kena revamp la !

tourism kedah – memang cun ! 5 bintang !

tourism perak – cun ! suka dengan image dia !

tourism penang – kena ada image yang cool la kat depan !

tourism selangor – info menarik tapi design so-so je lah !

tourism kuala lumpur – adussss biar betoi beb !

tourism melaka – errrr kena revamp terus neh !

tourism negeri sembilan – selamba takde url sendiri kan !

tourism johor – hebat ! memang cun gilos !

tourism pahang – neh kaler sungguh kureng la. ala2 web yesterday 90an !

tourism terengganu – memang lawa seh ! gua tabik spring !

tourism kelantan – banyak yang boleh design balik ni !

tourism sabah – cun ! gua suka dengan kaler ngan image dia !

tourism sarawak – simple tapi menarik dengan burung kenyalang cool !

amacam ?

tengok sendiri…. nilailah sendiri ya ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Pernah Ke Korang Lawat Laman Web “Tourism Malaysia” atau “Tourism Negeri” Masing-Masing ?

  1. dlm byk2 aku rasa terengganu paling best.. mudah dilayari & sgt propesional.. ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : yep aku pun suka ngan tganu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Aku tak pernah lawat pun laman web untuk tourism cam ni. biasanya aku pergi bercuti kat luar dari tempat aku (melaka) hanya ikut jer kengkawan atau sedara mara. Anyway good info. Mana tahu nanti aku nak pergi sendiri ada juga tempat yang boleh dituju.

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : hehe kenalah pergi melancong kat malaysia. byk wooo tempat2 best ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. bro.. hang jejalan
    tak mo pon nak ajak aku skali ek…
    ahaha… alah~ tambang aku bayar la
    sendiri miahaha… takkan nak suh bro bayar

    *tapi kalau nak sponser lagi cantek ๐Ÿ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : dah ko asyik bz adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. hm..xpernah pun lawat laman2 web 2..
    cutie2 malaysia pun jarang…
    terperap je kat KL ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : aisey. rugilah kalo camtuh. kenalah pergi cuti2 malaysia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    Callister Reply:

    xpe la..
    nanti bile ada rezki lebih la g jalan2…
    skang xleh lagi.

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe jalan2 ala2 destinasi bajet je pun dah ok dah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. yang terengganu tu selalu la jugak tgk..hehe… sebab cantik dan mmg asal sane.. ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe dah asal sana surelah banyak tahu pasal sana kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. aku org ganu memang bangga ngan pos ni, ahaahaa

    Reply

    KNizam Reply:

    marzuki : hehe apa lagi post la pasal tempat pelancongan kat tganu nun ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. paling suke yang Tourism Malaysia tu. ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : hehe cantek kan kaler biru. ala aku tau kos uka biru. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. pernah. selalunya kalo search pasal certain place tu mesti akan masuk tourism mesia punya website.

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : hehe ramai gak yang tahu eh. cool !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge