Pernah Ke Korang Lawat Laman Web “Tourism Malaysia” atau “Tourism Negeri” Masing-Masing ?

masih lagi susulan posting pasal cuti2 malaysia ok

hehe nampaknya topik neh memang dapat sambutan hangat lah kan

wokay sebagai tourist (apa korang hengat mat salleh je bolehdigelar tourist ke ?)

tourism malaysia – cun giler ! aku suka kaler biru dia yg cool !

korang sure akan dapatkan maklumat pasal sesuatu tempat melalui internet kan

wokay kat sini aku nak letak kesemua laman web tourism malaysia dengan tourism setiap negeri di malaysia

ada yang sungguh kureng design nya

ada jugak yang sungguh cantik !

cool !

jaw’s dropping beb !

korang nilailah sendiri laman web mana yang cun dan mana yang kureng

pada webmaster lamanweb yang kureng tuh

tolong2lah update korang nyer website

bukannya apa

kalau orang nak datang negeri korang tuh, surelah orang akan lawat laman web dulu

kalau laman web cun surelah boleh menarik lagi ramai orang nak datang negeri kita kan. hehe

pada yang dah cun giler !

keep up the good work !

gua salute lu beb !

lu mmg power.

lu mmg terbaek dari ladang lah !

so korang tengoklah sendiri semua laman web tourism negeri2 masing2 ya !

tourism perlis – nak kena revamp la !

tourism kedah – memang cun ! 5 bintang !

tourism perak – cun ! suka dengan image dia !

tourism penang – kena ada image yang cool la kat depan !

tourism selangor – info menarik tapi design so-so je lah !

tourism kuala lumpur – adussss biar betoi beb !

tourism melaka – errrr kena revamp terus neh !

tourism negeri sembilan – selamba takde url sendiri kan !

tourism johor – hebat ! memang cun gilos !

tourism pahang – neh kaler sungguh kureng la. ala2 web yesterday 90an !

tourism terengganu – memang lawa seh ! gua tabik spring !

tourism kelantan – banyak yang boleh design balik ni !

tourism sabah – cun ! gua suka dengan kaler ngan image dia !

tourism sarawak – simple tapi menarik dengan burung kenyalang cool !

amacam ?

tengok sendiri…. nilailah sendiri ya ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Pernah Ke Korang Lawat Laman Web “Tourism Malaysia” atau “Tourism Negeri” Masing-Masing ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.