Perhentian Tuna Bay Island Resort

tadi aku terbaca pasal resort neh kat sini

aku pernah stay kat resort neh 2007

memang best woooo. depan resort pun dah berlambak ikan2 tropika

terasa mcm nak pergi lagi lah ! hehe

package mana nak amik eh ?

ada banyak la plaks ni. hohoho

kalau nak pergi snorkelling sahaja better amik yang kat atas ni

memang berbaloi dowh

– – – – –

dan kalau rasa2 nak mengintai2 pakej diving amiklah kat bawah neh

ada pilihan 3 pakej kesemuanya yang di offer oleh tuna bay

jumpa di sana !

haha (belum pergi lagi daaaaaa)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge