Pergilah Sayang – Ella & Korie

best lagu neh kan

lagu neh mengingatkan aku pada arwah member aku masa study kat ikatan bangi dulu

arwah meninggal sebab accident motor kat plus highway

aku x sempat pergi pengebumian arwah masa tuh

tapi diceritakan oleh member2 yang pergi

masa balik from melaka tuh dalam van company ada lagu neh kat radio

syahdu woooooo

semoga roh arwah dicucuri rahmat. amin

Indah terasa bila cinta tercipta
Memadu kasih janji bersama
Bersama-sama melafaz kata cinta
Gurau senda dan tawa berdua

Tapi kini semuanya kenangan
Kau pergi tanpa pesan

Mana janjimu yang kau lafazkan dulu
Hidup dan matimu bersamaku
Rela kau pegi walau hati disakiti
Biarkanlah aku sendiri

Airmata menjadi penawar
Akanku simpan semua jadi kenangan oh… oh… oh…

Pergilah kasih, pergilah sayang
Tinggalkan aku (pergilah sayang)
Biarkan saja kenangan berlalu
Antara kau dan aku
Pergilah sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Pergilah Sayang – Ella & Korie

  1. lagu pon bulih bawak balik nostalgia lame kan??

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : tuh la kan cekgu. sedih woooo lagu neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. aku rasa macam ko pernah buat entry ni…rasalah…hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : eh belum la rasanya lah. aku search lagu neh takde pun. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    amoi Reply:

    oh belum ek…sukahati aku je ckp dah…ahahaha…blog org lain kot ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : haha blog sapalah tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. rase mcm pnh dgr laa lgu ni..
    ni bkn lgu jiwang tangkap lentok ke??

    Reply

    KNizam Reply:

    adi : best wooooo lagu neh. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  4. lagu ni memang layan beb.kadang dulu selalu gak main guitar pakai lagu nih singalong.

    Reply

    KNizam Reply:

    uzair : hehe hujan la nanti. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    uzair Reply:

    sampai hati ko..huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    uzair : eh ok apa. hujan rahmat tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. laki ke ppuan member ko tu? kalo laki, x kan la perlu perkataan sayang tu? ๐Ÿ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    affuan : haha menjanda plak ko eh. hehe lelaki lah. lagu neh berkumandang masa tuh. tuh yang teringat tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. ish sedap la lagu ni… suka sangat2…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : lagu ella mestilah sedap kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. alfatihah… buat arwah.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : alfatihah sekali.

    Reply

  8. Ada Yang Tau Ndak Judul Lagunya Dilema
    Penyanyinya Kalo ndak salah Afin & Mia
    Sma Asiknya tapi aku ga ada File nya

    Kalo Ada mbok Minta Boleh ya …

    Reply

    KNizam Reply:

    omkoks : wokay nanti saya cari ya ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge