Perghhhhh Gatal Je Tangan Aku Nak Update Blog Neh Semalam !

haha akhirnya aku berjaya juga melaksanakan hari tanpa entry semalam kan

kejayaan besar beb !

hengat senang ke tak boleh update blog selama 24 jam

macam perkata dalam kepala otak aku semalam

gatal je jari-jemari mentega aku nak update dengan posting2 terbaru

tetiba je banyak idea. sampaikan boleh buat 10 entries sekaligus. hehe

i tell u la. memang tersiksa la semalam. haha

tengok benda yang sama je kan. posting yang sama

sekarang baru aku rasa camner la kalau aku melawat mana2 blog

pastu tuan punya blog tak update langsung. haha

nyampah gua !

haha so nasihat untuk korang dan juga aku

sayangilah blog sendiri

bukan kerna wang !

okeylah aku nak update sampai 5 posting hari neh

postig selanjutnya akan menyusul dalam masa 2 jam daripada sekarang !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Perghhhhh Gatal Je Tangan Aku Nak Update Blog Neh Semalam !

  1. aiseh, me tak jenguk pong blog ko semalam.. ekeke

    Reply

  2. tahnaiah atas kejayaan menahan kegatalan tangan tu… hehe

    Reply

  3. en_me : hehe sampai hari en_me tak datang eh. hehe 🙂

    Reply

  4. budeen : hehe terima kasih. susah woooo nak tahan nafsu nak blogging neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge