Perghhhh Tak Tahu Plak Aku – Shark Technology: Think “Shark” !

perghhhh banyak benda yang kita belajar pasal shark neh eh

ikan jerung yang paling ditakuti kalau kat laut la

famous siot filem shark steven spielberg tuh kan

sampai semua orang takut je bila turun ke laut. scary giler kena shark attack

korang tengok je lah video kat bawah neh

tech in 60 seconds. semua pasal ikan jerung

aiyaaa 60 seconds je ke ?

adusssssss panjang kan lah sket kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Perghhhh Tak Tahu Plak Aku – Shark Technology: Think “Shark” !

  1. ahaha.. tenet me slow one uoolss.. xleh nak men ‘awak tiub’ ghitewww

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe youtube slow giler ke kalau pakai digi en_me eh ? hehe 🙂

    Reply

  2. banyak giler gigi jerung nih..

    Reply

    KNizam Reply:

    sufian : hehe tuh la kan. banyak giler dan tajam plak. ngeir woooo kalau terserempak masa tengah scuba diving ke kan. hehe 🙂

    Reply

  3. alahai seminit je!? bagus info ni!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe memang kena seminit. nanti orang boring. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge