Perghhhh Kejap Je Dah 2 Syawal 1429H Kan….. Salam Raye !

aku nak check whether kat maran neh ada ke idak 3G kan

hehe kalau takde maknya nyer aku boleh update satu2 gambar via flickR je lah

hehe. kalau korang nampak ada post 1 gambar takde cerita tuh maknanye aku post direct live from handset

memang cool lah ada hp sony e neh kan

then lepas post aku akan check post tu kat opera mini

ala opera mini yang macam dalam iklan maxis tuh la kan

cool la opera mini. dapat tengok live blog neh

tapi shoutbox ngan youtube tak leh tengok la kans

hehe salam raye ke-dua !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Perghhhh Kejap Je Dah 2 Syawal 1429H Kan….. Salam Raye !

  1. ko xnak try skyfire ker ? cam gempak jer…aku guna opera mini gak utk aku nyer henset tp xde 3G la..enset lama…buat check live score bola jer…hehe

    tgk kat sini > http://berceloteh.com/skyfire-new-mobile-competition-for-opera/

    |1f34|-|1r3’s last blog post..TAG : Wabak virus giler !

    Reply

  2. life4hire : hehe cam gempak je skyfire. nanti aku cuba. hhe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. ➡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge