Perghhhh Kejap Je Dah 2 Syawal 1429H Kan….. Salam Raye !

aku nak check whether kat maran neh ada ke idak 3G kan

hehe kalau takde maknya nyer aku boleh update satu2 gambar via flickR je lah

hehe. kalau korang nampak ada post 1 gambar takde cerita tuh maknanye aku post direct live from handset

memang cool lah ada hp sony e neh kan

then lepas post aku akan check post tu kat opera mini

ala opera mini yang macam dalam iklan maxis tuh la kan

cool la opera mini. dapat tengok live blog neh

tapi shoutbox ngan youtube tak leh tengok la kans

hehe salam raye ke-dua !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Perghhhh Kejap Je Dah 2 Syawal 1429H Kan….. Salam Raye !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.