Perghhh Kan Ke Best Kalau Boleh Cuti2 Malaysia kat Villa Rayhan, Al-Sakinah River Lodge, Janda Baik !

perghhhhh teruja la plak aku nak bercuti ke janda baik mcm neh

korang tengok jelah al-sakinah river lodge neh

dah la ada kolam ikan

memang la best kalau dapat lunch or dinner kat gazebo sebelah lodge tuh kan

ngadap plak kolam ikan yang tenang adjer

malaysia, truly asia lah camni !

ada plak sungai yg mengalirkan air sejuk giler

perghhhhh neh mmg betul2 cuti2 malaysia lah

siap la lodge neh akan termasuk dalam senarai lodge aku kalau aku singgah ke janda baik nanti

p/s – aku x pernah sampai lagi la ke sana. hehe 🙂

ada sapa2 dah sampai nak recommend accommodation or jjcm kat sana ke ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Perghhh Kan Ke Best Kalau Boleh Cuti2 Malaysia kat Villa Rayhan, Al-Sakinah River Lodge, Janda Baik !

  1. aku baru balik dari tempat tu minggu lepas.teman member aku tangkap gambar tempat tu nk buat promotion.sempat gak tangkap ikan patin dua ekor….dia kata bapak dia mmg tgh nk promote tempat tu…
    rumah tu mmg lawa gila tak ingt.aku ada gambar dia kat page facebook aku….

    Reply

    KNizam Reply:

    hafizul : perghhhhh ko dah sampai sana ek. ni yang buat aku jeles neh. haha 🙂

    Reply

  2. diana arifin

    hi..

    sila la dtg ke al-sakinah ni..

    skrg kami dah sediakan 12 bilik dan mcm2 lagi facilities..dah jadi kompleks percutian utk group besar,family,dan individu..

    sila contact saya utk keterangan lanjut..

    saya nak setup facebook utk resort ni jugak..

    dah ada nanti saya update kan ok?

    🙂

    diana
    0123909094

    Reply

    KNizam Reply:

    diana : kalau sempat saya mmg nak singgah. mcm best je ek. hehe 🙂

    Reply

  3. salam. nak tnye, kat sini ade bilik utk family x? bleh tau hrga utk 1 mlm?

    Reply

  4. boleh saya tahu harga 1 bilik berapa.kalu package siap mkn berapa harganya..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge