Performancing Blog Awards 2007 Winners by Performancing.com

performancing.com dah keluarkan senarai blog terhebat 2007

ni lah sebabnyer aku memblog pakai wordpress.

hehhhehe sebab wordpress menang tuh

lagis atu sebab ianya senang dan paling fames!

hahahaah selebrity some more !

hhahhahaha korang click je lah kalau nak tengok senarai

blog2 terhebat yang disenaraikan oleh performancing.com kat sini ya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Performancing Blog Awards 2007 Winners by Performancing.com

  1. whoa, thanks! banyak blog best2 yang saya tatau neh

    Muhammad Khairul’s last blog post..Jom Tulis Blog Dengan Windows Live Writer!

    Reply

  2. muhammad khairul : heheheh hebat2 belaka blog mereka. bila lah nak masuk award camtuh kan. hehheheeh malaysia ada blog award camtuh ke eh ? 🙂

    Reply

  3. KNizam: hmm, yang aku tau stakat ni award dari nuffnang je la, tupun utk dua blog je. hang la bagi award sendirik kat KNizam atwerk ni! ^^

    Muhammad Khairul’s last blog post..Jom Tulis Blog Dengan Windows Live Writer!

    Reply

  4. muhammad khairul : heheheh 2 je yek. giler sket. patutnya dah ada grammy for malaysian blogger neh. heheheh takkan aku nak wat award kot. dah lah baru seminggu aku buat knizam.com neh. hehehehe 🙂

    Reply

  5. Khairul, kot ye pun , tunggu las sebulan klu nk buat award kan, hehe

    zaki blogjer’s last blog post..Top commentator contest update, blogging, web hosting and FA cup

    Reply

  6. zaki blogjer : hehhe tu la pasal. web baru 1 minggu dah nak kena wat award. hehehehhe 🙂

    KNizam’s last blog post..Restaurant KaK eiTa : Sup Ekor Steam Boat @ Wangsa Maju KL ?

    Reply

  7. blog bro tersenarai ke??

    afham’s last blog post..8 Perkara menarik mengenai AFHAM

    Reply

  8. afham : heheheeh of course la tak tersenarai. baguu 2 minggu ya 🙂

    Reply

  9. Pingback: Blog-blog Terbaik Sepanjang 2007 | SembangKomputer.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge