Online Statistics for KNizam Artwerk : What’s The Performance Of Your Blog Eh ?

i have purchased the domain knizam.com somewhere end of January 2008

build up the site at knizam.com and rebrand to KNizam Artwerk somewhere mid of February 2008

now it’s been a week. happy weekly anniversary to KNizam Artwerk ! heheheh πŸ™‚

Let’s look at KNizam Artwerk’s performace so far,

heheheheh this is just another site statistics.

So don’t bother ok πŸ™‚

it’s for my personal collection and history lesson. hehehe

KNizam Artwerk : Global Statistics by WordPress.com

so korang dah nampak yang dalam masa seminggu blog aku dah sampai paling tinggi 90 hits per day masa 17 february 2008. hehehehehe graph lepas tuh melengkung la plak. heheheh takpe baru seminggu kan πŸ™‚ belum sebulan or setahun lagi ! hehehehe πŸ™‚

perujuk2 tegar dalam blog aku. hehehehe takde la.

actually stats neh menunjukkan daripada mana korang masuk ke blog aku.

thanks kepada mana 2 blog kat bawah neh ok πŸ™‚

kat bawah neh top post untuk hari neh. hari lain lain la plaks. ahaks πŸ™‚

ramai gak yang baca pasal restaurant kak eita tuh kan.

so kalau aku bagi review pasal pengalaman aku makan steamboat kat sana surelah lagi ramai akan baca nanti.

another traffic la lepas neh kan. hehehehe

camner plak ada orang carik pasal farisian 9094 neh ? ada plak nak tahu pasal kung fu dunk ?

hengat aku slam dunk ke hah? hahahahahahaa πŸ™‚

tuh slam dunk the fund la. ala2 naruto shippuden lah πŸ™‚

hahahaha abaikan perenggan dalam bahasa melayu tuh.

mana ntah wordpress dapat plak

so so far readership ada lah dalam 430 kan. not bad la kali neh. baru seminggu neh.

hehehheh tunggulah lagi setahun plak. heheheheeh baru seminggu jagung kan.

masa hari ahad 17 feb 2008 ada dekat 98 hits. hari yg paling fofular lah rasanya tuh πŸ™‚

ada 2 je backlinks. hehheeh thanks to them sebabkan link kan post aku kat dalam entry korang.

heheheheeh budi yang baik akan dibalas jua satu hari nanti ok πŸ™‚

ramai gak lah yang baca pasal entry biji teratai kat majalah 3 tv3 hari tuh.

hehhehehehe ramai gak yang minat nak tahu kesusahan aku nak ada blog sendiri rupanya.

takpe jangan risau. nanti satu hari kalau aku rajin aku akan tulis biografi pasal camner aku boleh ada blog dan kesemua pengalaman aku nak ada blog kat hosting server sendiri neh.

heheheh nantikan ok πŸ™‚

KNizam Artwerk : General Statistics by StatPress

ok yang neh plugin yang aku dapat daripada statpress plak. lagi cun siap ada graph lagi tuh.

by days some more. heheheheh lagi cool untuk cikgu matematik buat analisa kan.

hehehehehg graph nampak ada peningkatan.

walaupun baru seminggu aku menulis dalam blog baru neh. heheheehehe

ramai peminta firefox 2 rupanya kat sini. heheheh aku pun pakai firefox 2 gak.

tak sabar2 la nak tunggu firefox 3 plaks. ahaks. ada yang pakai seamonkey as web browser ?

hape kemende tu eh ?

tak pernah dengar pun. hehehehe gecko pun ader. selamat datang gecko !

masih ada lagi yang pakai netscape ke? ingatkan dah berkubur dah netscape neh .

heheheehehe

ramai gak yang pakai google nak search KNizam Artwerk. heheeheh πŸ™‚ cool !

ramai gak nak cari knizam.com hehehehe lagu2 dalam kung fu dunk.

ape kemende tu eh ? heheheeheh πŸ™‚

aku confuse sket ngan top referrer neh. amenda plak eh ?

siapa tahu ?

fuh lega ! malaysian masih meminati KNizam Artwerk. cayalah korang !

namun ada gak log from overseas.

neh sure student malaysia or staff yg kerja kat overseas kan.

heheheheeheh reveal lah siapa korang. hehehehh πŸ™‚

spider java paling berleluasa lah ! bahaya ke idak neh eh ?

technorati pun ader. syukur!

hehehehehe keep on surfing guys. and keep on posting wokeh !

orang kata unique visitors bagus untuk site kita. betul ke cikgu2 semua eh ?

aku kurang arif sket ngan unique visitors neh.

camner depa track unique ke tak unique eh?

ke main belasah by ip adjer ?

siapa tahu eh ?

KNizam Artwerk : How Much Is Your Blog Worth by Dane Carlson

heheheheeheh blog aku bernilai lebey kurang 3.4k lah. boleh tahan gak lah kan.

heheheheeh blog aku yang lama ada lah dalam 30k. tuh dah setahun nyer blog tuh.

tunggulah nanti kalau dah sebulan kita nengok pencapaiannya wokey. heheheeheh πŸ™‚

KNizam Artwerk : Another Traffic Statistics by Smart PageRank

aku suka ngan statistics kat smart pagerank neh. very comprehensive and details kat sini.

macam2 ada daripada pagerank sampailah ke alexa ranking pun ader.

heheheheh aku nyer page rank still 0/10 lagi lah. blog yang lama rank dia 4/10.

yang ni baru seminggu jagung lah kan.

what do u expect kan.

sabar2 lah nanti aku akan naikkan rank dia lah. hehehehe πŸ™‚

kat bawah neh ada tulis sekali age of domain = 3 weeks.

domain yang 3 weeks. aku start blog dalam seminggu lepas adjer.

heheheheehehehe sungguh muda lagi lah blog baru aku neh kan.

heheheheh cool ! sejuk dowh ! πŸ™‚

cam aku cakap tadi. alexa takde ranking lagi sebab belum masuk carta lagi lah.

baru seminggulah katakan. sabar ok. nanti aku lonjakkanlah blog neh ketahap yang sepatutnya.

hehehehehe korang jangan risau ok. heheheehh πŸ™‚

la tadi value 3k kali neh value tiga hengget jer !

giler cheap tuh !

KNizam Artwerk : Another Traffic Statistics by Alexa

hahahahah aku nyer site still tak qualigy untuk alexa ranking lagi lah ! nantilah ok.

tak sabar2 la nak masuk rangking alexa neh.

dapat ke sejuta pun jadiklah kan.

heheheheehe tak sabar2 dan over excited la plaks. ahaks πŸ™‚

sungguh aku tak paham amende lah yg cik alexa cuba sampaikan kat bawah neh.

neh cam ala mod ngan median je kan. heheheheehe πŸ™‚

sekianlah adanya statistics untuk KNizam Artwerk setakat ini

tungguhlah nanti lagi sebulan aku buat lagi stats camni. saja je nak nengok progress KNizam Artwerk secara online. heheheheheeh πŸ™‚

korang nyer site camner ?

reveal la stats korang plak…..takkan aku nak mengetag baru nak reveal kot. πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Online Statistics for KNizam Artwerk : What’s The Performance Of Your Blog Eh ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.