Online Statistics for KNizam Artwerk : What’s The Performance Of Your Blog Eh ?

i have purchased the domain knizam.com somewhere end of January 2008

build up the site at knizam.com and rebrand to KNizam Artwerk somewhere mid of February 2008

now it’s been a week. happy weekly anniversary to KNizam Artwerk ! heheheh πŸ™‚

Let’s look at KNizam Artwerk’s performace so far,

heheheheh this is just another site statistics.

So don’t bother ok πŸ™‚

it’s for my personal collection and history lesson. hehehe

KNizam Artwerk : Global Statistics by WordPress.com

so korang dah nampak yang dalam masa seminggu blog aku dah sampai paling tinggi 90 hits per day masa 17 february 2008. hehehehehe graph lepas tuh melengkung la plak. heheheh takpe baru seminggu kan πŸ™‚ belum sebulan or setahun lagi ! hehehehe πŸ™‚

perujuk2 tegar dalam blog aku. hehehehe takde la.

actually stats neh menunjukkan daripada mana korang masuk ke blog aku.

thanks kepada mana 2 blog kat bawah neh ok πŸ™‚

kat bawah neh top post untuk hari neh. hari lain lain la plaks. ahaks πŸ™‚

ramai gak yang baca pasal restaurant kak eita tuh kan.

so kalau aku bagi review pasal pengalaman aku makan steamboat kat sana surelah lagi ramai akan baca nanti.

another traffic la lepas neh kan. hehehehe

camner plak ada orang carik pasal farisian 9094 neh ? ada plak nak tahu pasal kung fu dunk ?

hengat aku slam dunk ke hah? hahahahahahaa πŸ™‚

tuh slam dunk the fund la. ala2 naruto shippuden lah πŸ™‚

hahahaha abaikan perenggan dalam bahasa melayu tuh.

mana ntah wordpress dapat plak

so so far readership ada lah dalam 430 kan. not bad la kali neh. baru seminggu neh.

hehehheh tunggulah lagi setahun plak. heheheheeh baru seminggu jagung kan.

masa hari ahad 17 feb 2008 ada dekat 98 hits. hari yg paling fofular lah rasanya tuh πŸ™‚

ada 2 je backlinks. hehheeh thanks to them sebabkan link kan post aku kat dalam entry korang.

heheheheeh budi yang baik akan dibalas jua satu hari nanti ok πŸ™‚

ramai gak lah yang baca pasal entry biji teratai kat majalah 3 tv3 hari tuh.

hehhehehehe ramai gak yang minat nak tahu kesusahan aku nak ada blog sendiri rupanya.

takpe jangan risau. nanti satu hari kalau aku rajin aku akan tulis biografi pasal camner aku boleh ada blog dan kesemua pengalaman aku nak ada blog kat hosting server sendiri neh.

heheheh nantikan ok πŸ™‚

KNizam Artwerk : General Statistics by StatPress

ok yang neh plugin yang aku dapat daripada statpress plak. lagi cun siap ada graph lagi tuh.

by days some more. heheheheh lagi cool untuk cikgu matematik buat analisa kan.

hehehehehg graph nampak ada peningkatan.

walaupun baru seminggu aku menulis dalam blog baru neh. heheheehehe

ramai peminta firefox 2 rupanya kat sini. heheheh aku pun pakai firefox 2 gak.

tak sabar2 la nak tunggu firefox 3 plaks. ahaks. ada yang pakai seamonkey as web browser ?

hape kemende tu eh ?

tak pernah dengar pun. hehehehe gecko pun ader. selamat datang gecko !

masih ada lagi yang pakai netscape ke? ingatkan dah berkubur dah netscape neh .

heheheehehe

ramai gak yang pakai google nak search KNizam Artwerk. heheeheh πŸ™‚ cool !

ramai gak nak cari knizam.com hehehehe lagu2 dalam kung fu dunk.

ape kemende tu eh ? heheheeheh πŸ™‚

aku confuse sket ngan top referrer neh. amenda plak eh ?

siapa tahu ?

fuh lega ! malaysian masih meminati KNizam Artwerk. cayalah korang !

namun ada gak log from overseas.

neh sure student malaysia or staff yg kerja kat overseas kan.

heheheheeheh reveal lah siapa korang. hehehehh πŸ™‚

spider java paling berleluasa lah ! bahaya ke idak neh eh ?

technorati pun ader. syukur!

hehehehehe keep on surfing guys. and keep on posting wokeh !

orang kata unique visitors bagus untuk site kita. betul ke cikgu2 semua eh ?

aku kurang arif sket ngan unique visitors neh.

camner depa track unique ke tak unique eh?

ke main belasah by ip adjer ?

siapa tahu eh ?

KNizam Artwerk : How Much Is Your Blog Worth by Dane Carlson

heheheheeheh blog aku bernilai lebey kurang 3.4k lah. boleh tahan gak lah kan.

heheheheeh blog aku yang lama ada lah dalam 30k. tuh dah setahun nyer blog tuh.

tunggulah nanti kalau dah sebulan kita nengok pencapaiannya wokey. heheheeheh πŸ™‚

KNizam Artwerk : Another Traffic Statistics by Smart PageRank

aku suka ngan statistics kat smart pagerank neh. very comprehensive and details kat sini.

macam2 ada daripada pagerank sampailah ke alexa ranking pun ader.

heheheheh aku nyer page rank still 0/10 lagi lah. blog yang lama rank dia 4/10.

yang ni baru seminggu jagung lah kan.

what do u expect kan.

sabar2 lah nanti aku akan naikkan rank dia lah. hehehehe πŸ™‚

kat bawah neh ada tulis sekali age of domain = 3 weeks.

domain yang 3 weeks. aku start blog dalam seminggu lepas adjer.

heheheheehehehe sungguh muda lagi lah blog baru aku neh kan.

heheheheh cool ! sejuk dowh ! πŸ™‚

cam aku cakap tadi. alexa takde ranking lagi sebab belum masuk carta lagi lah.

baru seminggulah katakan. sabar ok. nanti aku lonjakkanlah blog neh ketahap yang sepatutnya.

hehehehehe korang jangan risau ok. heheheehh πŸ™‚

la tadi value 3k kali neh value tiga hengget jer !

giler cheap tuh !

KNizam Artwerk : Another Traffic Statistics by Alexa

hahahahah aku nyer site still tak qualigy untuk alexa ranking lagi lah ! nantilah ok.

tak sabar2 la nak masuk rangking alexa neh.

dapat ke sejuta pun jadiklah kan.

heheheheehe tak sabar2 dan over excited la plaks. ahaks πŸ™‚

sungguh aku tak paham amende lah yg cik alexa cuba sampaikan kat bawah neh.

neh cam ala mod ngan median je kan. heheheheehe πŸ™‚

sekianlah adanya statistics untuk KNizam Artwerk setakat ini

tungguhlah nanti lagi sebulan aku buat lagi stats camni. saja je nak nengok progress KNizam Artwerk secara online. heheheheheeh πŸ™‚

korang nyer site camner ?

reveal la stats korang plak…..takkan aku nak mengetag baru nak reveal kot. πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Online Statistics for KNizam Artwerk : What’s The Performance Of Your Blog Eh ?

  1. Mak dato’
    panjang nya dan detailnye statistic…habis semua graph dan data keluar…

    anyway…well done for your new wordpress own domain blog….

    Aku tangkap respect la sama lu punya header….memang artistik dan penuh dgn artwork…

    Reply

  2. um, statisik?

    sebanyak dua orang telah tertipu dengan menaip Siti Nurhaliza dalam Google… tapi sampai ke SembangKomputer.Com. Ahaha..

    tapi kira ada kaitan la sket2, kami sama2 orang Pahang.. ekeke

    Muhammad Khairul’s last blog post..Error Itu Muzik Di Hatiku

    Reply

  3. zaki : hehehehe saja je nak bagi gempak sket. hehe πŸ™‚ thanks ! πŸ™‚

    muhammad khairul : heheheh ko saja je kan nak naikkan seo ko. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. hai…dah lama tak jenguk…susah…sebab guna pc office…kelajuan dia kurang so sangat lambat nak dapat tengok semua image…huhu…

    tahniah! dah ada domain sendiri. tahniah lagi dan happy one week anniversary! πŸ˜›

    aishah’s last blog post..Jam merah yang funky!

    Reply

  5. uiks…banyaknye statistic..
    mate pun dh kelabu2 tengok…

    cikF=)’s last blog post..SaYa YaNg RaSe TeRtIpU…TiPaH TeRTiPu..

    Reply

  6. Berpinau bijik mata baca entri ni sampai abes. huu..

    oo.. baru faham pasal referer tu.. bagus la review ni.. esp. utk org yg kurang mahir pasal blog mcm saya ni. erm, apa maksud pingback ngn trackback tu? boleh terang x? πŸ™‚

    ixora’s last blog post..hooreeeyyy!!!

    Reply

  7. aha, kuar gak gambar saya! at last… ahahahaha

    ixora’s last blog post..hooreeeyyy!!!

    Reply

  8. Wamboi-wamboi, banyak banget statistiknya itu,
    bikin mata gue berpusing-pusing.

    Enggak mengapa, baru permulaan sih, tunggu lagi beberapa bulan kamu tingok lah rank-nya pasti naik.

    Yang penting hati mau ikhlas dong, jangan nakal-nakal seperti affuan dan imam khalid itu πŸ˜€

    p/s: Ngeh ngeh ngeh, jangan marah ye korang berduak?

    Mr Ah Fa’s last blog post..Kisah Cengkerik yang Kasihan

    Reply

  9. nasib baik sikit aje plugin dia guna, kalau tak sure panjang lagi .. anyway, tahniah .. tak lama lagi consistent la traffic tu

    azwanhadzree’s last blog post..Setting Up Your Own WordPress Blog : The Preparation

    Reply

  10. aishah : hehehe thanks. dah boleh jadik cikgu maths balik ngan semua graph2 tuh kan. hehe πŸ™‚

    cikf : tu baru sket tuh. monthly anniversary lagi berpinau mata πŸ™‚

    ixora : ntah saper pun tak tahu la. kena tanya azwanhadzree la kot πŸ™‚

    mr ah fa : hehe thanks. moga makbul kata2 kalian πŸ™‚

    azwan : heheheh ada lagi plugin ke. share2 la sket. hehehe πŸ™‚

    Reply

  11. mantap ar bro.. πŸ˜€

    afham’s last blog post..8 Perkara menarik mengenai AFHAM

    Reply

  12. afham : eheheeheh thanks πŸ˜‰

    Reply

  13. Mang aihh… Panjangnye stats.. berpinau mate aku nak tgk mane link utk comment.. mencari2.. haha..

    N’way, its good to see you having your own domain bro..

    =)

    Fuqaha’s last blog post..Some new sites

    Reply

  14. fuq : heheheh panjang giler kan. πŸ™‚ thanks πŸ™‚

    Reply

  15. panjang benar nie..complete..dah boleh buat proposal utk pengiklanan dah nie ..huhu

    Reply

  16. syamsul : hehehehehe panjang ke ? πŸ™‚

    Reply

  17. ooo dah tukar banglo rupanya…kakjie baru je dpt tau..nak kena tukar url link lah ye…

    apa2 pun…semoga tercapai segala sasaran semua tu…:d

    Kak jie’s last blog post..Semarak Cinta

    Reply

  18. kak jie : hehehehe jemputlah ke banglo baru saya ini. hehehehe πŸ™‚

    KNizam’s last blog post..Restaurant KaK eiTa : Sup Ekor Steam Boat @ Wangsa Maju KL ?

    Reply

  19. Oit Mr Ah Fa, apa kes? Ni tetiber aku jadi femes kat blog orang. Malu kat KNizam. Sorry yer KNizam, Mr Ah Fa memang macam ittew. Jangan ambik hati… πŸ˜›

    ImamKhalid’s last blog post..Kedudukan dan kepentingan solat dalam Islam

    Reply

  20. imamkhalid : heheheh takpe2 πŸ™‚

    Reply

  21. Utk blog umur lebih kurang 2 bulan, ngko nye stat mmg bleh tahan, keep it up dude!

    zaki blogjer’s last blog post..Bloggers, you are being monitored

    Reply

  22. zaki blogjer : heheheh baru 3 minggu umurnya. hehe πŸ™‚ thanks ! πŸ™‚

    Reply

  23. Wah! Lengkap statistic nye.. bagus2! rajin sangat..

    Nak tanye sikit. Statistic yang first tu gune ape? plugin ker? Dalam bm yer..

    Teruskan usaha semoga berjaya di masa hadapan

    Aizat’s last blog post..Nokia N81 8GB and Sony Ericsson P1i :Part 2

    Reply

  24. aizat : hehehhe yep pakai plugin. bahasa melayu tu sebab masa tu saya buka serentak dengan account wordpress.com saya. hehe πŸ™‚

    Reply

  25. canggih lah πŸ˜€ syiok sendiri jugak check check statistic ni. kembang hidup, ada semangat nak tulis blog. ko ada pakai yang wp-stats tak? boleh show semua stats for top 10 commentors, top 10 posts, top 10 hapraks. haha!

    Reply

  26. bongkerz : heheheh memang best ada mcm stats neh kan. dah ada rasanya semua tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  27. Ive updated my blog to include a bit of stats. hehe..

    Fuqaha’s last blog post..Wait, Last Month was my Birthday?

    Reply

  28. fuq : heheh dah tengok tadi. cool gak. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge