Perfecto Half-Boiled Eggs, Nasi Lemak Daun Pisang & Home Coffee Beraroma | Toast Box, Pavilion | Kuala Lumpur, Malaysia

Live Update: 16 Feb ’11, 6.55am PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

perghhhhh mcm dah lama la x makan superb perfecto bfast
dengan perfect half boiled eggs ni kan mmg terbaek ah
kena plak ngan nasi lemak pastu kopi o panas beraroma
mmg terus segar bugar beb gua pagi ni ok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Perfecto Half-Boiled Eggs, Nasi Lemak Daun Pisang & Home Coffee Beraroma | Toast Box, Pavilion | Kuala Lumpur, Malaysia

  1. eh takkan makan sorang kot bohh~

    Reply

  2. wakakaka…dgn orh rmh la..hahaha

    Reply

  3. wahh….telur separuh masak tu
    petua kesihatan utk pengantin baru..hiks!

    Reply

  4. mantap punya breakfirst. harga belakang kira.

    Reply

  5. kena selalu makan benda ni untuk jadi gagah perkasa selepas nikah.hehehe

    Reply

  6. fuhhh telur separuh masak itu mmg terbaek

    Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

    Reply

  7. kecur air liur.. hmm.. lapar da rasanya pepagi nie

    Reply

  8. tiba2 rasa mcm nak bekpes kat kopitiAM esk..

    Reply

  9. ohhhhh…ni rupenye petua org baru kawen yer…keh3….trime kaseh2..nanti aku dh akan akan ku makan bende alah nih keh3 😛

    Reply

  10. dah lama xmakan telur separuh masak ni,huhu
    Rasa teringin plak

    Reply

  11. salam bro, 1st nak minta maaf sebab tak dapat hadir kenduri kahwin bro. ada hal yg tidak dapat dielakkan. anyway, tahniah. rajin bro lepak pavi yerk. sy baru sekali kot makan kat pavi, memang sedap. 😛

    Reply

  12. Lame betul x bersarapan pagi yang best2 macam ni…
    terliur la plak…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge