Perencah Goreng Oleh Nona Malaysia di Pasaraya Best Price, Islamabad

Live Update: 4 Jun ’10, 7.09pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

teruja ok bila perasan yang perencah or tepung ayam goreng ni buatan malaysia hehe
aku mula2 tuh x perasan, sekali lepas belek2 nampak perkataan nona
ni sure buatan malaysia ni kan
penuh satu rak produk nona ni sahaja
aku beli sebab ada tepung goreng ayam yg pedas tuh hehe
gua kalau tak makan pedas mmg tak leh hidup la. kalau ada cili padi lagi la ngam
tak sabar nak memasak kat dapur ni ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Perencah Goreng Oleh Nona Malaysia di Pasaraya Best Price, Islamabad

  1. wow…mesti ada perencah lain kan? =)

    Reply

    KNizam Reply:

    azfarul : haha aku borong semua haha 🙂

    Reply

  2. packaging pun still ada ayat BM~

    Reply

    KNizam Reply:

    belia : haah tu yg aku cepat perasan tuh sebenarnya semalam hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge