Percutian Ke Ba’Kelalan Sarawak dalam LIBUR Ogos 2009 !

perghhhhh ada satu sebab je kenapa aku beli libur kali neh

sebab ada entry pasal ba’kelalan

korang tahu ke kat mana tu eh ?

hehe kat sarawak la dowh !

kat ba’ kelalan ada epal malaysia ok

satu2 nyer tempat ada banyak epal kat sana tau

nak pergi sana pun kena naik flight, tukar 2 kali kat kuching

perghhhhh kena pergi la ke sana satu hari nanti

ntah bila la tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Percutian Ke Ba’Kelalan Sarawak dalam LIBUR Ogos 2009 !

  1. igt kan sebab basikal tuh..rupenyer epal..kih3

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : hehe epal malaysia paling banyak kat sana la. nampak best je petik epal kat ladang2 tuh kan. hehehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. waa tmpat tu msti cantik an

    Reply

    KNizam Reply:

    naz : hehe tuh la kan. nak pergi ke ba kelalan kena travel pakai light flight from airport miri. best wooooo. nak pergi la satu hari nanti kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Cantik Blog bro…. ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    edoras : hehe tengkiu. jarang nampak ko sekarang kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. ada nama negeri aku tu

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : ko asal sarawak ek. aku x pernah jejak kaki lagi la ke sana. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. cantik website bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    edoras : hehe tengkiu2 ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. wah epal malaysia.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe tuh la kan. ada ladang epal tau kat malaysia neh. x ramai yang tahu kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. my granddad apple farm…..yeah!

    Reply

  8. ba’kelalan mmg cantik & aman skali..sejuk!!syiok g sane..

    Reply

    KNizam Reply:

    comot : tu la kan. saya pun x berkesempatan nak sampai kat sana lagi la hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. loll..xg lg?pergi laa nnt..mmg besh..

    Reply

    KNizam Reply:

    comot : yep x sempat lagi nak pergi la hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. im 4m bakelalan….thanks coz promote my village…God bless u ol…

    Reply

    KNizam Reply:

    me : hehe no prob ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge