Penjual Kurma Mahu Gambarnya Masuk Suratkhabar | Rajah Bazaar, Rawalpindi

Live Update: 31 Aug ’10, 2.03pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tengah aku sibuk2 amik gambar tetiba mamat ni panggil
dia suruh amik gambar dia pastu dia cakap apa ntah
lepas aku dechiper rupanya dia ingatkan aku wartawan
dia nak gambar dia masuk dalam suratkhabar esok pagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Penjual Kurma Mahu Gambarnya Masuk Suratkhabar | Rajah Bazaar, Rawalpindi

  1. dia ingat wartawan xpe lg… klau dia ingat jutawan? haha

    Reply

    KNizam Reply:

    zaryl : hehe penat depa berposing untuk camera aku. tuh belum lagi aku bawak dSLR tuh hehe 🙂

    Reply

  2. masuk kat sini pun dah kira sama taraf ngan masuk surat khabar dah tuh, nanti ko print artikel ni bro…. pastu bagi kat dia… 😀 sure dia gembira hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    eizil : hehe tu la kan. patut aku gtaw url sekali kan hehe 🙂

    Reply

  3. fuhh, banyak giler mamat ni jual kurma…

    Setuju ngan Eizil, dah masuk sini dah kira sama taraf…

    Reply

    KNizam Reply:

    yiedpozi : hehe mmg banyak woooo sepanjang tahun ada kurma kat sini tau hehe 🙂

    Reply

  4. Mak oii.. banyaknya kurma! 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : sini mmg berlambak woooo sepanjang tahun ada ok hehe 🙂

    Reply

  5. ha hahha.. ko bawak DSLR ke???
    tapi takpe ko tunjuklah url ko kat dia.. kata muka masuk internet satu dunia nampak..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : aku manala ada dSLR hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.