Pencalonan Untuk NuffNang The Asia-Pacific Blog Awards 2009 Telah Bermula !

wahhhhhh ada lagi satu award la dalam malaysia neh

kali neh nuffnang yang buat, nampak cool je kan design award ngan blog nuffnang kat bawah neh

click je lah kat gambar atas kalau nak tahu lebih lanjut

aku suka la ngan award2 macam neh sebab lagi banyak tahu pasal blog tempatan kan

hehe ntah sapalah yang akan menang kan

pencalonan telah bermula

silalah calonkan blog2 yang korang rasa cool dan layak untuk menang mengikut kategori masing2 ok. hehe 🙂

hehe x sabar2 nak mengundi neh kan

lagi satu awards neh peringkat asia pacific ok.

ada macam2 kategori untuk korang nominate dan pilih blog2 kegemaran korang masing2 ok

memang nampak best la semua kategori

x sabar2 aku nak tahu sapa yang menang atau masuk finalist kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Pencalonan Untuk NuffNang The Asia-Pacific Blog Awards 2009 Telah Bermula !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.