Pencalonan Untuk NuffNang The Asia-Pacific Blog Awards 2009 Telah Bermula !

wahhhhhh ada lagi satu award la dalam malaysia neh

kali neh nuffnang yang buat, nampak cool je kan design award ngan blog nuffnang kat bawah neh

click je lah kat gambar atas kalau nak tahu lebih lanjut

aku suka la ngan award2 macam neh sebab lagi banyak tahu pasal blog tempatan kan

hehe ntah sapalah yang akan menang kan

pencalonan telah bermula

silalah calonkan blog2 yang korang rasa cool dan layak untuk menang mengikut kategori masing2 ok. hehe ๐Ÿ™‚

hehe x sabar2 nak mengundi neh kan

lagi satu awards neh peringkat asia pacific ok.

ada macam2 kategori untuk korang nominate dan pilih blog2 kegemaran korang masing2 ok

memang nampak best la semua kategori

x sabar2 aku nak tahu sapa yang menang atau masuk finalist kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Pencalonan Untuk NuffNang The Asia-Pacific Blog Awards 2009 Telah Bermula !

  1. x sabar aku nak calonkan blog nih utk award tu hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha jangan la. malu la. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. cool
    makanmalaya boleh dicalonkan!hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : haha dah la lama tak update. tapi kalau ko nak calonkan aku terima adjer. ahha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Best Hidden Gem , heheh cam cool je award tu, utk bdak2 baru.hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    naz : hehe ko masuk la apa lagi. ada chance tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. hai

    Reply

    KNizam Reply:

    lyn : hehe hye ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. hohoh !! yang celbrity award to gi letak azwan ali !!
    xD jk

    Reply

    KNizam Reply:

    mrroll : hehe minat ko ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. aku dah perasan tu hari, nak buat entri tapi bertangguh. hari ini ko dah kemaskini dulu. memang cepat betul langkah ko ha3.

    aku pun suka award macam ni. tapi masalahnya saingannya terlalu banyak. klu boleh kategori melayu, blog bahasa melayu je hu3.

    blog ni nak kategori apa eh? he3

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe pantas dan tuntas kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Hm blog ni pasti ramai yang calonkan…
    COnfirm

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe ameeennnnnn hehe ๐Ÿ™‚ blog ko pun apa kurangnya. banyak kisah2 di melaka. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  8. Best ‘Rojak’Blog xde ke?hihihi….

    Reply

    KNizam Reply:

    nurul : hehe tuh la kan. aku nyer mcm kategori rojak buah yang pedas masin la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.