Penat Giler Ah Last Weekend …

giler penat x hilang lagi dowh

lepas habes mighty duck cup at manjung terus drive ke jasin

6 hrs or driving with only 1/2 hr toilet break. giler ah !

sakit tulang belakang aku. haha

pastu semalam drive lagi ke kelana jaya hantar parents aku ngan adik bongsu ke madinah/mekah

will update this blog kemudian ok. hehe

till then.. letak satu gambar la dulu pasal mighty duck cup 2008 ok. hehe

monday blues !

aisey nak kena masuk meeting la plak lepas ni. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Penat Giler Ah Last Weekend …

  1. wah…jalan jauh jer…ari nie cuti ker? 😛

    Reply

  2. eh… teman pun penat jugak… tapi tak fully update lagik. if wanna know more, my team member bryan dah update ! malas2 nanti, link je lol…

    Reply

  3. Kalau increase speed by 50%, mungkin boleh reduce masa ke 3-4 jam. 😛

    Reply

  4. Kalau nak senang, boleh sewa limo klia. Relax kat belakang. Mungkin tiada sakit belakang. 🙂

    pening coretan terakhir…Remainder when a number is divided by a nine

    Reply

  5. selamba la beb..buat cam ko pegi road trip…haha 😉

    Reply

  6. rajin kau join acara cama ni eh zam? kalau aku memang tak larat dah huhu. nak layan komuniti sebelum ini pun dah lepak.

    Reply

  7. aman : hehe kerja lagi. tapi still kena pergi ke manjung. haha 🙄

    Reply

  8. kue : hehe kalau takde hoki neh sure dah join samsung event tu. hehe 🙄

    Reply

  9. pening : hehe x leh increase sebab jalan kampung la. hehe ❗

    Reply

  10. pening : hehe sewa limo ongkonyer tinggi pak. hehe ❗

    Reply

  11. life4hire : hehe tu la pasal kan. hehe selamba je buat road trip. haha 🙄

    Reply

  12. megat : hehe dah jadik coach kena la jalankan tanggungjawab walaupun penat. hehe tapi seronok dapat main hoki kat stadium hoki manjung. hehe 😕

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge