“Pemburu Serangga, Tioman Challenge 2008 & Fireflyz” @ Majalah 3 TV3 Episode 25 Mei 2008

sabtu lepas lagi sekali aku tercongok depan tv nak tengok majalah 3 kat tv3

punyalah banyak rancangan kat astro tuh, tv3 gak yang aku layan

hehe best wooo majalah 3 neh.

banyak maklumat berguna kali neh. hehe

aku suka edisi kali neh sebab dia feature tioman island lah

aku memang minat nak ke sana la tahun neh. memang cun giler air laut dia

so kawan2 click je lah kat bawah ni ya !

cam best je stay kat salang resort tuh kan. memang best la kalau dapat snorkelling kat tioman neh

dulu masa aku pergi perhentian ngan redang pun dah teruja giler

tapi nak pergi tioman direct flight or nak naik bas ke jeti mersing ek ?

hopefully sempat lah aku nak pergi tahun ni. nak rilek2 sket kat pulau2 peranginan malaysia

kalau ada 3G maxis boleh aku blog from tioman island kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to ““Pemburu Serangga, Tioman Challenge 2008 & Fireflyz” @ Majalah 3 TV3 Episode 25 Mei 2008

  1. hehe, gua enjoy tengok yg pasal serangga tu, tapi sikit jer pasal insect nie, nak lagi, ,nak lagi, hahaha….

    Reply

  2. halamanku : hehe ada special segmen untuk ko kali neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge