Pemandangan Pagi Mengadap Telecom Tower

Inilah view setiap pagi aku semenjak dok kat hotel kat islamabad neh
Tu adalah bangunan tertinggi di islamabad, masih lagi under construction
nama bangunan neh telecom tower, bila aku cerita kat org sini yg kat malaysia ada tm tower 55 tingkat, diaorang terkejut la kejap kan
Sebelah tu islamabad stock exchange, depan dia ada gambar seladang mcm kat bursa malaysia tu
Sejuk betul pagi2 kat sini, memang kena pakai blazer dowh. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Pemandangan Pagi Mengadap Telecom Tower

  1. Ko keje apa ekk…

    Reply

  2. wah dah terer cakap pakistan ke hehe

    Reply

  3. sejuk pakai sweater la KN oii…
    ke tak beli lagi??
    bile nk dok rumah btol2??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge