pehal plak streamyx slow gile neh?

semenjak kul 1800hrs tadi aku asyik dapat connection yang slow giler.

bila aku investigate rupa2nya connection ke line overseas yang slow.

ada mana2 underground cable yang rosak ke kali neh eh?

hampeh tol la.

membantutkan usaha aku nak memblog je tadi. hahahahhahah

aku check line ke local hosting ok la plaks. ahaks.

amende sebenarnya masalah streamyx neh eh!

lagi tension bila aku call streamyx tadi. lagi sakit jiwa. hahahahaa jiwa kacau sekejap tadi.

rasa nak marah je the person on the other line. hampeh je kan.

ishhhhhhhhh gerrrrram dowh!

mahal consistent tiap2 bulan tapi connection still hampeh.

aku nak masuk speedtest.net pun punya la lama giler. sekali bila dapat masuk conenction dah kena cut 1/2 dah. cakap je 1mbps. hampeh tol la kan. bak balik duit aku weeiiiiii. heheheheheheheheh

bila aku cuba test kan streamyx speedometer cam ok la plaks. drama apa la plak yang streamyx dok main ni eh. hampeh je. geram aku kejap tadi

tapi bila aku check ping ke semua overseas hosting. speed agak la menghampakan. memang slow nak mampus la. susah la nak memblog camni. hahahahahaahah

cubaan ping ke google.com

cubaan ping ke gmail.com

cubaan ping ke facebook.com

cubaan ping ke utusan.com.my

korang kena gak ker ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “pehal plak streamyx slow gile neh?

  1. aku kuar sepanjang malam. so tatau mcm mane connection. kalau teruk sgt tu, tido je.

    Reply

  2. Tak pula… Steady jerrr

    Reply

  3. hulahula : dah tido then bangun balik pun still slow nak mampus. hehehehehe 🙂

    doc ubie : jb ok eh 🙂

    Reply

  4. teman di kuale pun semacam — supposed dia zap je within a click, tapi kita plak kena tunggi melangut 🙁

    Reply

  5. kue : tu la pasal. slow ya amat kan. teruk la camni. hehehhe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge