Pehal Plak FireFox Asyik Crash Ni Eh ?

pehal plak ngan firefox aku kali ni eh

asyik crash adjer.

benci la aku camni haha

hengat ni air crash investigation ke eh ?

ke sekarang neh musim crash sana, crash sini. hehe ๐Ÿ™‚

– – – – –

aku perasan firefox aku asyik crash since semalam

crash bila aku nak insert pics dalam wordpress admin ni lah

ada sapa2 ada masalah yang sama

or dapat message mcm kat atas

– – – – –

sekarang gua terpaksalah pakai google chrome buat sementara waktu neh

cun gak la chrome neh kan

laju pun laju. sapa kata chrome tak laju. ok apa !

hehe tapi takde la alexa sparky ngan dload youtube kan

tuh je la yang kureng

selain daripada screen or browser yang bagak giler. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Pehal Plak FireFox Asyik Crash Ni Eh ?

  1. disable addon google gear.. huhu.. sure tadak crash. selamat mencuba

    Reply

    KNizam Reply:

    bob : cayalah ! ubat ko mmg mujarab. terus firefox aku berfungsi seperti biasa. hehe cool !

    eh aku nak cadangkan kategori makanan & pelancongan la dalam ko nyer lamanblog.com. boleh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. ok beres & done ๐Ÿ˜‰

    Reply

  3. apa fungsi addons google gear tu ek?
    mengcrashkan firefox ke? what the…

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : mmg meng crashkan firefox aku. hehe lepas aku disable terus ok firefox aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. sama la kita Knizam…
    FF slalu crash..
    xpe dah cuba disable dah addons google gear 2/..
    kita tgk dulu mcm mn…

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : lepas ikut nasihat bob terus aku nyer firefox ok plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. aku pun kene gaks.. naktau kenapa?

    ada update tak Java yg baru?

    kalau yer. meaning java program update tu yg sebabkan firefox crash

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : hehe aku rasa pasal google la ni. hehe dah ok dah pun. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Selain google add on tu, lagi satu culprit yg buat firefox selalu crash ialah AVG punya add on, tu pun kalu guna antivirus tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    yazid : seb baik la aku x pakai avg lagi dah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hehe…aku pun hadapi masalah yg sama…nnt tst disable kan addon google gear tu ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    activeblogger : yep lepas je aku uninstall terus ok balik firefox aku neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. memang dua tiga menjak nie aku alami masalah yang samer….hope diorang settle for the next version

    Reply

    KNizam Reply:

    kisahsensasi : tuh la kan. bila la diaorang nak keluar version power sket kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. meh la pindah guna opera.. hahahaha
    firefox lame aku xgner psl dia tanak jalan xtau nape~

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe malas la nak guna opera. hehe firefox mmg cool la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. gears membolehkan file image, sekerip@ css dari wordpress akan disimpan dalam komputer kita & membantu mempercepatkan muat turun.. tapi jgn enable benda ni kat pc public utk keselamtan.. keh keh keh

    Reply

    KNizam Reply:

    bob : owh mcm tu ek. seb baik aku dah uninstall je terus. habis cerita kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge