Pedassssss Gilllerrrrr! New Ads for Mamee Slurpppp Kari Berapi ! Hehe :)

giler kelakar dowh iklan mamee slurpp baru neh ๐Ÿ‘ฟ

memang pedas giler wa cakap lu :up:

lawak la iklan neh. haha paling tak tahan iklan no 1 tuh. hehe ๐Ÿ˜€

apsal la banyak sangat post pasal youtube neh eh ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “Pedassssss Gilllerrrrr! New Ads for Mamee Slurpppp Kari Berapi ! Hehe :)

  1. Memang BERAPI beb. Aku dah rasa tp SYIOOKKK!!!!

    mohd aidil’s last blog post..Apa Itu Kempling?

    Reply

  2. aidil : hehhe best giler kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  3. Yes Nizam… Abg Bear dah tengok iklan tu.. hahahha melampau membuatnya tapi logik lah kan… lebih logik dari cerita Hellboy tu… hehehehehehe

    Beruang Madu’s last blog post..PERANG TEBING MERAH – SATU ENTRY PANJANG!!

    Reply

  4. mamee pon dah makin kreatif mcm digi gak.. tp setau aku, benda ni tak pedas lansung.. kalo ikut tekak aku la.. aku makan sekali je.. pastu tak nak dah.. tak kene ngan selera aku.. huhu

    mrkay’s last blog post..Protected: Pengumuman untuk para kronikus (Pass : BAA)

    Reply

  5. beruang madu : hehe best ke hellboy eh ? ๐Ÿ˜•

    Reply

  6. mrkay : hehe tak pernah cuba lagi โžก

    Reply

  7. hoho nampak macam menarik je!? kena cuba ni. anak aku pun sibuk nak rasa eheh

    megat’s last blog post..Sempurna – Faizal Tahir

    Reply

  8. ermmmm….makin pedasss..makin orang giler nak makan

    kita’s last blog post..Kumpul Virus Jadi Jutawan

    Reply

  9. hahahahaha ๐Ÿ˜ฏ aku baru tgk iklan tu kat sini sbb aku dah lama tak tgk tv kaedahnye..

    hahhahahahaha

    yess malaysian tvc kini sudah hebat!! i loikee

    abah’s last blog post..Cerita sket

    Reply

  10. megat : hehe aku pun belum cuba lagi. hehe kat kedai mamak ada ke ni ? hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  11. kita : hehe main pedas cam tomyam la best. weeeheeeee ๐Ÿ™„

    Reply

  12. abah : hheh tu la pasal kan. cool giler iklan neh. โ—

    Reply

  13. sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuurp….. haaaaaah..!! ๐Ÿ˜ฎ

    dilarang slurp berhampiran barang mudah terbakar…

    kelakar giler la iklan dia..

    two thumbs up..!!! :up: :up:

    nikillas’s last blog post..MacBook Touch..

    Reply

  14. nikillas : hehe scene dia sembur kat muka tuh paling kelakar lah. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. aku tak play pon video kat atas tuh sbb connection slow.. tp dari komen2 korang, aku rasa ni 1st iklan.. die ade yg 2nd.. die nye tag line “Slurp berhampiran perenjis air (sprinkler)”.. haha

    mrkay’s last blog post..Protected: Pengumuman untuk para kronikus (Pass : BAA)

    Reply

  16. iklan yang sangat kreatif.

    abang bomba tu memang selamba. :vangry:

    bantingboy’s last blog post..How to get Traffic to your site?

    Reply

  17. mrkay : yep memang ngan pemadam api. hehe :mrgreen:

    Reply

  18. bantingboy : tu la pasal. respect la saper nyer idea buat iklan power camni. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  19. first time aku tgk iklan, ketawa tak berhenti2.. ha ha.. mmg kool idea Mamee ni.. =)

    Mohd Ismail’s last blog post..Seleksi Hujung Minggu #14

    Reply

  20. haha..kelaka gile iklan ni, nak kene try mamee slurrp kari berapi lps ni

    Norhafidz’s last blog post..Google PageRank Updated

    Reply

  21. mael : hehe mmg lawak giler kan :mrgreen:

    Reply

  22. hafidz : hehe try jangan tak try ya โ—

    Reply

  23. :up: :up: :up: ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚
    hahahah gile kelakar, mamee pun dah terror marketing… tapi tak penah rasa pun, sebab dari dulu tak penah makan mamee… sedap ke?? mmg iklan ni klaka, heran camna bomba tu blh bikin muka selamba hahaha saya amik letak kat blog hehe

    kawaii_desu’s last blog post..what should i do??

    Reply

  24. kawaii memang power la kari berapi. haha โ—

    Reply

  25. klaka gile la iklan ni. nampaknye rakyat Malaysia dah mula hebat dalam ekspresi daya imaginasi. ๐Ÿ˜€

    Reply

  26. qarya : hehe tu la pasal kan. dah makin improve lah iklan malaysia โ—

    Reply

  27. cam ner nak tau info ttg iklan mamee ni ek

    Reply

  28. gm : alamak kena contact syarikat mamee la kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  29. hahah,orait, thanks

    Reply

  30. gm : hehe no prob ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge