Peach Masak Ranum, Lembut Je Luarannya di Rana Market Islamabad Pakistan

Live Update: 10 Jul ’10, 7.59pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

buah peach ni aku perasan dah dekat 2 bulan dah
season dia panjang sket sebab banyak dusun dia
mostly kat area hunza valley kat northern pakistan la
sedap buah peach ni lagi lembut drpd epal dowh
dulu2 ingat lagi belj buah peach dalam tin tuh kan
now x sangka plak boleh dapat makan yang fresh punya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Peach Masak Ranum, Lembut Je Luarannya di Rana Market Islamabad Pakistan

  1. OmG! sedapnyaaa

    Reply

    KNizam Reply:

    azfarul : hehe muak2 dah aku makan peach kat sini tau hehe 🙂

    Reply

  2. terasa seperti sungguh sedapnyaaa…
    buat jem pun sedap kot. 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : sini makan macam tuh adjer. best wooooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge