pasar besar siti khadijah, kota bharu

masa jalan2 atas urusan bisnes di kota bharu, sempat lagi aku jalan kat area pasar besar siti khadijah nih. dah banyak kali pergi, cuma kali ni je baru terfikir nak amik gambar dari atas camnih. famous betul pasar besar ni kat kb dan kat malaysia. macam2 ada jual kat sini 🙂

boleh click sini kalau nak tau pasal history pasar nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge