PARAM KL. Seb Baik Tak Sesak Dowh!

PARAM KL. Seb Baik Tak Sesak Dowh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “PARAM KL. Seb Baik Tak Sesak Dowh!

  1. Fulamak…. 😡
    lama tak g rumah kakak kat KL nun. 🙄
    hmmm. ➡ nizam org mana? KL ker? 🙂
    Salam kenalan…. :up:

    Programmer’s last blog post..Dungun Membangun! / 20 Ogos 2008

    Reply

  2. programmer : hehe orang melaka. tapi keje kat kl ye. hehe :up:

    Reply

  3. PARAM??
    Pelakon tu ke???
    ke hape??? 😥

    BaniHassim’s last blog post..MARHABAN YAA RAMADHAN

    Reply

  4. err…zam, 2-3menjak ni, apsal tiap kali aku post comment kat sini, kalau nk kuar verification comment tu, ade kuar msg nih…

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/knizamco/public_html/wp-content/plugins/SK2/sk2_second_chance.php:2) in /home/knizamco/public_html/wp-content/plugins/pxsmail.php on line 1

    pastu ade kod utk dikey-in…
    sblm ni cam xde je…

    hehe…saje tanye…

    BaniHassim’s last blog post..MARHABAN YAA RAMADHAN

    Reply

  5. pasar ramadhan = pa + ram = param…hehe :mrgreen:

    Reply

  6. bani : aisey tak sure la plak naper jadik camtu. mung kin sebab theme ni kot. hehe :mrgreen:

    Reply

  7. hehehehe…bleh main shotform plak…selamat berpose bro..so far ok dh msk 2 hari nih…slalu buke sorang2 ker?? 😎

    Reply

  8. au tak sempat ke param lagi, semalam buka kat rumah adik, semua dah siap 🙂

    azwan’s last blog post..Free Advertisement Space

    Reply

  9. arulz : hehe so far berbuka ngan my bro kat rumah ni. hehe :$:

    Reply

  10. azwan : hehe param mmg heaven la sekarang ni petang2 kan. hehe 🙄

    Reply

  11. hehe. akoo igt ape la PARAM tu.

    Extremist Thinker’s last blog post..Persepsi Sengal Mata Dan Minda Kotor Manusia

    Reply

  12. lp ak baru tau param tu pasar ramadhan.. aku ingat adik bradik sivaji… :confusedlot:

    topo’s last blog post..search engine,trafik dan Ogos…

    Reply

  13. et : la ko tak tahu ke param tu apa. hehe sungguh tak kewl la camtu. hehe :mrgreen:

    Reply

  14. topo : hehe param pun ko tak tahu ke ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge