Paper Coterie – Begin Anywhere with Kelly Corrigan

ini adalah reason kenapa saya mengambil gambar

reason kenapa saya selalu travel ke sana ke mari

kerana saya ingin mengabadikan kesemua kenangan yang ada

rasa mcm dah lama la x print gambar2 travel kan. gambar dah berlambak2 hehe 🙂

bila last sekali hangpa print gambar2 yang berlambak2 dalam laptop tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Paper Coterie – Begin Anywhere with Kelly Corrigan

  1. last print gambar bertahun sudah.
    tapi rasanya gambar memang kena print la. setakat letak kat laptop macam tak sesuai pula. kadang-kadang family datang nak tengok, tak kan nak buka laptop aje.

    Reply

  2. salam bro, setuju sangat ..gambar bila kita travel tak kira la domestik ke oversea ke ..memang jadi kenangan sampai bila2 …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge