Pantas Siot Pakistani Melapah Lembu

Live Update: 28 Nov ’09, 9.18pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Satu lagi yg aku perasan kat islamabad neh ialah diaorang akan hire butcher untuk buat ibadah korban
No wonder la masa 3 hari sebelum korban dalam tv pakistan dah siap bagitahu yang kali neh demand for butcher meningkat, kena cepat book butcher
Kalau kat malaysia tukang sembelih je yg kita book pastu semua akan kita buat secara gotong royong kan
kat sini lain sket, butcher akan buat semua
Tapi sebab hari neh malaysian yg buat korban, butcher setakat melapah ngan potong besar2 adjer
Malaysians yg potong kecik2 daging lembu ngan daging tuh
Memang best la tengok dia melapah, memang pantas
Ni boleh kira professional butcher neh sebenarnya, dah kerja dia tetiap hari ngadap sembelihan lembu kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Pantas Siot Pakistani Melapah Lembu

  1. fuiyooo.. memang terer diaorang melapah lembu. Aku dulu ada beberapa kali lapah kambing, habis luka-luka tangan… memang tak terer macam butcher neh

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : aku kalau melapah mesti terkena part daging. tension adjer pakcik2 lain. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.