panorama di surau menara tm

ni pemandangan masa nak pergi solat jumaat 31 ogos 2007 dahulu. masa tu merdeka tapi sebab ramai jugak yang kerja di menara tm, so surau menara tm buat jugak solat jumaat. seb baik ada. kalau tak sure la aku kena pergi ke masjid um kan. hehehehe 🙂



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “panorama di surau menara tm

  1. itu lah pasal.
    tapi KNO, tau le camera awak tu best huhu
    lawa2 gambo dier…

    banyak tempat yg berjauhan dr masjid so bila jumaat je jenuh nak gi solat Jumaat. Office sib baik sebelah masjid putra, jalan kaki je pada yg kena gi solat kat masjid tu…

    Reply

  2. kawaii : nope. my camera old one la. sony digicam dscw1 2004 model lor. hehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge