pangkor island beach resort at night mode of dsc-w1 :)

neh gambar masa aku bercuti kat pangkor island. stayed kat pangkor island beach resort. 1 malam je. so tak banyak yg aku boleh buat kat sini. hehehhe sempat aku amik a few shots kat resort neh masa malam. hehehehe memang tenang je la kat sini kan. boleh rileks kan otak aku yang berserabut neh. heheheheheh memang recommended la. 🙂

takde tripod la. so ada a few gambar yang blur kan.

aku kena guna available tripod eg meja, lampu etc

kat resort neh ada 2 big pool. memang besar giler. aku ingatkan ada infinity pool. rupanya pool tak infinity. hehehhhe anyway memang best mandi2 dan manda2 kat sini. heheheheheeheh suasana kat sini pun nyaman jer. aku sebenarnya tak plan pun nak pergi sini. semua last minute lepas aku nyer might duck tournament masa that weekend. 🙂













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “pangkor island beach resort at night mode of dsc-w1 :)

  1. sebijik mcm langkawi pelangi resort. (aku rase)

    Reply

  2. ed : aku tak pernah sampai lagi ke resort kat langkawi tuh. heheheh 🙂

    Reply

  3. hye nizam…amacam duk resort nih bro…aku staff resort ni executive F&B artist.ape2 pun dtg ler lg…ok

    Reply

  4. rumaizi : glad to know that you’re working there. memang best resort neh. nanti saya akan datang lagi. hehehehehheeh room service pun sedap. saya order nasi goreng (lupa nama dia). sedap giler. heheheh

    Reply

  5. rumaizi : my cousin pun love this place.. dulu pan pac kan? mase pegi dulu, live band mlm tu pun best 🙂

    knizam : i rase x nak balik je bile da kat sini! hehehe..

    Reply

  6. moonstone : heheeh mmg best. tapi i sempat stay 1 malam je. x sempat nak buat apa2 pun. sempat melepak rileks je lar. hahahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge