pangkor island beach resort at night mode of dsc-w1 :)

neh gambar masa aku bercuti kat pangkor island. stayed kat pangkor island beach resort. 1 malam je. so tak banyak yg aku boleh buat kat sini. hehehhe sempat aku amik a few shots kat resort neh masa malam. hehehehe memang tenang je la kat sini kan. boleh rileks kan otak aku yang berserabut neh. heheheheheh memang recommended la. 🙂

takde tripod la. so ada a few gambar yang blur kan.

aku kena guna available tripod eg meja, lampu etc

kat resort neh ada 2 big pool. memang besar giler. aku ingatkan ada infinity pool. rupanya pool tak infinity. hehehhhe anyway memang best mandi2 dan manda2 kat sini. heheheheheeheh suasana kat sini pun nyaman jer. aku sebenarnya tak plan pun nak pergi sini. semua last minute lepas aku nyer might duck tournament masa that weekend. 🙂













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “pangkor island beach resort at night mode of dsc-w1 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.