“Pakistan-The Road to Shangri-La” – Sebuah Dokumentari Oleh David Adam Films Yang Hebat!

masa aku check pasal cuti2 pakistan terjumpa vclip neh

hebat siot short film neh ok

memang hebat sebab memaparkan tempat paling lawa kat pakistan neh

memang lawa giler sampai aku rasa mcm nak pergi esok adjer. haha

siap ada shangri-la lagi ok. neh yang aku rasa cam best dok kat sini dowh

haha siap la kalau dah aman sket nanti aku singgah la kat sana nanti

memang lawa sebab diaorang ada salji, sungai semua kaler biru adjer ok.

kalau korang tak percaya silalah click kat gambar sini atau gambar sini

memang best giler dowh. memang ternanga aku tengok keindahan alam yang mcm neh ok

– – – – –

kat bawah version full ok. mesti wajib layan

tunggu la aku sampai sana nanti, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to ““Pakistan-The Road to Shangri-La” – Sebuah Dokumentari Oleh David Adam Films Yang Hebat!

  1. Askm Kno,
    Aku baru 1st time masuk blog ko ni. Aku surf kat TNB tapi hampeh sbb gambar x kuar..
    Ko tolong surver omnia2 kat sana berapa rm?..Neezuan ckp ko bgatau kat sana hp murah..
    Nnti ko kirim salam kat sifu Akhbar..

    Reply

  2. Wow..a heaven on earth..stunning beauty and I’m stunned.

    Bila nak start cuti2 pakistan nih?

    Reply

  3. Pergi je…..bro
    nanti boleh snap gambar lebih sikit

    Reply

  4. a’aa lawe seh..amik gmbo byk sket ek..cm best la plk nengok..cm tenang gitu..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge