Pakistan & Thailand Adapters Travel Guide

perghhhh seb baik la aku perasan malam tadi kan

kalau tak surelah naya aku nyer gadget semua x leh nak charge kan. hehe 🙂

tiga2 negara, malaysia, thailand ngan pakistan semua lain2 dowh

hehe click je lah kat gambar neh kalau nak tahu lebih lanjut ok

yang kat bawah neh adapter kat pakistan plak. hehe 🙂

mmg totally lain giler kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Pakistan & Thailand Adapters Travel Guide

  1. payah jugak kalau setiap negara ada standard sendiri..

    Reply

  2. sila lah beli adapter ye… dapatkan di kedai serbaneka…
    takpun beli je dalam flight… yang mas punya cantik… tapi mahal la sket… 🙂
    kalau kat thailand ngn indonesia beli kedai tepi jalan pun ada jual.

    Reply

  3. takder ker benda alah yg dikenali sbg universal adapter?

    Reply

  4. kamu nak pi Pakistan ke?

    Reply

  5. salam kunjungan balas

    anda tlh berkunjung ke blog ana suatu ketika..

    salam kenal.. wassalam

    Reply

  6. kuasa sama ke kurang.bagaimana nak laraskan kuasa.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge