Pakailah Talipinggang Keledar Belakang ! Another Community Message from Proton … Hehe :)

masa aku jenguk2 blog sapa ntah nampak kartun neh

eh bukan blog tapi website kot.

lupa plak website mana. hehe

tapi nampak cool la kartun dia kan. hehe

kaler biru ngan puteh bersih suci je. haha

layan je lah kartun2 tuh ya. hehe

dibawakan oleh…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Pakailah Talipinggang Keledar Belakang ! Another Community Message from Proton … Hehe :)

  1. wah hahahha….kartun dia memang comel la…kuit miut sungguh ! 😉

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Munchy’s contiminated by melamine?

    Reply

  2. life4hire : hehe tu la kan. seswai la kalau nak buat t short ke apa kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  3. memang sempoi.. kannns

    en_me’s last blog post..sylphy

    Reply

  4. Errmm. Sedangkan memikirkan bagaimana untuk membuat anak-anak memakai tali pinggang keledar.

    Is it possible?

    pening’s last blog post..Blog Editor Tools

    Reply

  5. ahha..senang difahami tgk katun nie.maksud tersirat pun banyak yang boleh ditafsirkan…

    xmindfreakx’s last blog post..Malaysia semakin Intelektual!!

    Reply

  6. en_me : hehe sempoi giler kan….hehe :$:

    Reply

  7. pening : hehe budak2 susah sket kot sebab diaorang kan active dalam kereta tuh. hehe :confusedlot:

    Reply

  8. xmindfreak : hehe tu la kan. simple je katun dia. rasa cam nak wat t shirt adjer. hehe :mrgreen:

    Reply

  9. hahahahaha
    slalu giler dgr iklan tu kat radio..
    ade plak katun dia ek? comel!!

    Adila’s last blog post..Now is still raya kan?

    Reply

  10. adila : hehe yep selalu keluar kat radio. yang neh jarang2 keluar kartun dia. hehe :mrgreen:

    Reply

  11. comel punya katun…kekek… kalau accident cam tu kena kat kita, x comel langsung…

    shaxx’s last blog post..What’s Hot? 20-10-2008

    Reply

  12. yer la…sempoi gak kartun ni.
    simple dalam menyampaikan mesej.

    Reply

  13. shaxx : hehe tu la kan. memang la x comel kalau dah patah riuk masa accident. ehhe :mrgreen:

    Reply

  14. oktant : tu la kan sempoi giler ah. hehe :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge