Pagi Yang Gelap…

kerja berlambak

internet slow nak mampus nak buat research pun terkedek2

semua report nak kena hantar esok

deadlines beratur je dalam mailbox aku

emails ada yg dah tak read for 2 days

paling malang – battery handphone habis sebab x charge for 2 days

cukup memilukan… haha

– – – – –

menarilah dan terus tertawa
walau dunia tak seindah surga
bersyukurlah pada yang kuasa
cinta kita di dunia

sudah.

asal ada masalah je dgr laguuuu… hha

– – – – –

dah macam sajak la plak kan

– – – – –

gtg

conf call sharp at 1400hrs

on the double !

– – – – –

kadang2 aku rasa cam nak balik rumah

tido lagi baik. haha

eh silap !

patutnya aku pergi ke area pokok2 cam kat header tuh

lepak bawah pokok2 nan rendang

rileks je kan.

sambil dengar lagu “lemon tree” haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Pagi Yang Gelap…

  1. Hoho…cam sadis aje nasib yang lepas…ada hikmah tu…

    Reply

  2. testing 😀 😀

    Reply

  3. 😀 😀 😀 😀 hwahwahwa…dah boleh dah~~~~~~

    Reply

  4. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Aku Kena Beli Semua Charger2 Neh Lah !

  5. kampungboy : hehe tu la kan…… tension betul aku 🙂

    Reply

  6. lydia : testing diterima ok 🙂

    Reply

  7. lydia : kena tukar email kan. hehe 🙂

    Reply

  8. buat research ke buat posting hehe

    Reply

  9. zamz : hehe research la ok. ehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge