Pagi Sabtu Yang Indah di Islamabad

Ni la 1st time aku nak sambut weekend kat rumah sendiri kat islamabad neh
1st weekend sambut kat hotel yg mcm penjara tuh. Hehe sekali ngan turkish delegates plak kan
Last weekend aku kat milpur mathello, mmg best2 mcm2 activities ada kat sana.
Kali neh aku spend weekend kat rumah sendiri. 3 hari cuti plak tuh kan
So nak bangun lambat la hari neh
Dah la sejuk giler, x perlu aircond ngan kipas ok sekarang neh kat islamabad
Mmg mandi kena pakai heater, air kat sini dah lagi sejuk daripada air yg korang simpan dalam freezer tuh
Mmg sejuk menggigil sampai ke tulang hitam ok
Aku suka dengan suasana pagi kat sibi, nyaman adjer. Dengan burung2 berkicau, pokok menghijau, banyak oksigen pepagi neh
korang perasan ke ada guard kat bawah tuh eh ?
Hehe nanti la aku amik gambar guard aku kat bawah tuh, ada 2 guards shift siang dan malam. Ada pondok guard sekali kat bawah tuh
Tak sabar2 nak beli usb modem wireless neh
Nak active blog balik, tu la sebabnyer aku blog pakai live blogging adjer
Sebab sekarang aku x de internet connection kat sini
Nanti aku blog sekali pasal performance ngan price usb wireless modem kat sini
Yang penting, kos wireless modem usb tuh half daripada yg aku byr utk usb modem wireless maxis ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Pagi Sabtu Yang Indah di Islamabad

  1. Caiyolah KNizam. 🙂

    Reply

  2. Zia Mohiuddin

    Sir, Silakan periksa saya telah mengirimkan e-mail di gmail ID Anda … Thanks / Zia

    Reply

  3. Salam Knizam,
    Lawnya rumah! Pic ni ambik dari tingkat atas ke? Sebab nampak ada macam balcony je! Bila pulak nak tunjuk gambar dalam umah?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.