Otai2 Rock Performed Live Unplugged kat Hot.fm – FBI, Damasutra & Fotograf

pergh otai2 rock performed live l akat hot.fm

mmg betul2 live unplugged neh

sedap plak dengar diaorang nyanyi live kan

aku rasa kalau ada konsert unplugged otai2 rock

surelah boleh laku habis ticket kan

tapi sound system kenalah power sekali kan. hehe 🙂

mcm dah lama la plak tak tengok konsert live unplugged

kalau dapat buat mcm mtv unplugged nirvana pun ok gak

dengan sound system yang power, design stage yang menawan

perghhhhh sure layan habes !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Otai2 Rock Performed Live Unplugged kat Hot.fm – FBI, Damasutra & Fotograf

  1. pergh.. layan.. selalu layan lagu die jek..

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe ko pun layan gak ek. cool! hehe 🙂

    Reply

  2. Damasutra n lagu Fotograf memang susah nak nyanyi woo…
    Memang salute abis ..
    Lagu Damasutra yang aku suka
    ‘ SUfi’, ‘Umpama Mimpi Dalam Mimpi’, ‘Dalam Terang Ia sembunyi’, etc..
    Fotograf
    ‘ Di alam fana Cinta’, ‘ Dari Pintu ke Pintu ( hahaha.. ntah ye tajuk dia)’, etc..

    Mega takde ke?? Mega pun best woo

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : perghhhh semua lagu2 yang ko sebut2 mmg best2 la. menarik tertarik mmg da bomb. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge