Oren Masak Ranum Terbaik Dari Ladang

Live Update: 13 Feb ’10, 8.16pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Wokay tadi aku tanya tokei dusun oren dia dia ckp kalau nak oren sampai awal mac adjer
Mmg semua buah kat pakistan neh seasonal ok
Lepas ni musim buah laici la plak, best woooo mcm petik buah mata kuching la kan
Apa2 pun aku dah memborong banyak giler oren tadi. Hehe
Sedap siot, mmg manis, enak dimakan, terbaekkk dari ladang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Oren Masak Ranum Terbaik Dari Ladang

  1. wahh..memborong yer..buat air fresh orange ni mesti sedap..memang fresh la..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : lagi sedap makan je kat ladang. best wooo hehe 🙂

    Reply

  2. Sekali tengok buah oren tu nampak macam limau Mandarin Gong Xi Fa Cai je!

    Reply

    KNizam Reply:

    myza : actually mcm limau sunkist tapi lebih manis. kena pakai pisau potong. 🙂

    Reply

  3. Cun tu.. kasik sini sikit

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe datang la sini. tapi masa winter adjer la hehe 🙂

    Reply

  4. kay..ni laimau cino ke?
    best ni….terasa macam kat ladang pulak erk 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : limau pakistan la. hehe 🙂

    Reply

  5. Owh!!! lain erk. Bukan cina meh? (huhuhu)
    kalau dee duduk Bangladesh mesti sah kay kata LIMAU BANGLA? ha ha ha

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : yep lain sket la. tapi lagi sedap woooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.