Online via dm3 at Silk Lounge BKK

Live Update: 18 Dec ’09, 2.50pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Wokay sudah sampai ke airport bkk yang besar dan sesak giler neh ok
Sempat aku on kejap laptop dm3 aku nak online kejap
Hehe nak check ngan update tweeter je sebenarnya. Hehe
Rasa mcm nak buat kerja tapi lampu kuning la kat sini, sesuai utk surfing adjer la kan kalau mcm neh
Hehe jap lagi nak jamaq zuhur asar kat surau
Seb baik surau sebelah lounge neh adjer, bagus kan, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge