oldtown white coffee again @ lowyat plaza

last ramadhan sempat pergi berbuka kat lowyat plaza. semua pasal nak angkut sata 2.5′ la masa tuh. satu je pengajaran kat sini kalau boleh korang jangan order air sebab dia bagi free sebenarnya air cincau tuh. hehehhehe kitaorang jer terlebih order air sebab nak merasa gak kopi hazelnut yang kaw2 tu. hhahahhahahahah 🙂








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “oldtown white coffee again @ lowyat plaza

  1. Tu mihun masak apa tuh? Kecik2 kaler kuning tu apa..telur? Nampak sedap…

    Reply

  2. yana : dia cakap mee kari. kuning2 tuh macam udang kering tapi mmg best n power sebab rasa dia ada masin, masam ngan pedas. heheeehhe 🙂

    Reply

  3. bro addict ngn old town white coffee dah ka? btw brape rege sata 2.5′ kat lowyat eh?ingt nk angkat jugak nieh..skali ngn enclosure?

    Reply

  4. hehehe terreply kat posting lain plak

    siputturbo : sata 2.5 samsung dalam rm300 untuk 160gb. casing dalam rm30 je. hehheheheh

    Reply

  5. Kari? Ku pikirkan tomyam.. tp kalo tomyam pun still sedapkan.. 🙂

    Reply

  6. yana : dia cakap curry tapi rasa ada la ala2 tomyam. heheheh 🙂

    Reply

  7. this is my usual place. tp kat cheras la on friday nite.

    Reply

  8. edwin : sedap giler la double toast kat situ kan. ehehehehe 🙂

    Reply

  9. saya pun suka lepak kat sini. tapi kat belah2 bangi dan kat jusco equine park lah. tu pun kalau ada member bawak.
    kat belah KL baru 2 kali jer pergi kat jalan yap kwan seng dan kat CM…
    btw, dia punya white coffee, double toast butter and kaya, mee kari dan mee udang memang best. hmm bestnya.

    Reply

  10. aishah : saya suka gak ngan hazelnut coffee. perghhh ni kena pergi lagi neh. hehehehe 🙂

    Reply

  11. hmm….

    air cincau tu free time pose je kot?
    huhu so tempting..

    apa? double toast? hazelnut coffee??

    Reply

  12. kawaii : yep free masa bulan puasa jer 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge