oldapps.com

kalau korang nak download old applications, ada kat sini

kenapa nak download old app?

hah! aku kena baru2 neh. aku dah install ie7 and then bila aku cuba nak guna vpn kat rumah, sekali ie7 ada masalah. ntah camner aku terfikir nak uninstall ie7 and then reinstall balik ie6. fening beta memikirkannya. hehehehhe. 1 solution unstall balik ie7 and reinstall balik yg lama ie ie6. tapi masalahnya, katner nak dapat ie6?

kat dalam website oldapps.com la.

berguna gak la nak back off 1 version neh kan. hehehheeheh 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “oldapps.com

  1. benbego : ya salam perkenalan 🙂

    Reply

  2. oh.. sungguh save RAM.

    ade tak org running windows 3.1 lg? last aku igt, aku main double dragon.

    Reply

  3. edwin : kalau boleh mmg saya nak pakai 3.1 🙂 kurang pening kepala. hehhehehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge