OK Kawan2 Saya Nak Balik Kampung… Hohoho Balik Kampung….. Wehhhheeee !

wokay lah kawan2

saya nak balik kampung esok

so this is going to be my last post kat KL. hehe

esok lepas sahur nak balik ke melaka. haha

mcm la jauh sangat kan. huhu

drive safely ya pada sapa2 yg balik kampung

kalau anda nampak saya ada post2 apa kat sini

itu hanya scheduled posting….hehe

saya dah setkan supaya ada posting setiap hari

so jangan risau….. pasti ada updates di blog KNizam Artwerk

walaupun tuan empunya blog kini bercuti sepuasnya. haha

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1429H
MAAF ZAHIR BATI
N

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “OK Kawan2 Saya Nak Balik Kampung… Hohoho Balik Kampung….. Wehhhheeee !

  1. owh…dah nak balik ye
    hati2 memandu…selamat hari raya – maaf zahir & batin

    Kujie’s last blog post..Sembang anak beranak

    Reply

  2. aku pun dah dok kampung,,,ingat dah tak leh akses internet,,tp adik aku yg tgh study wak blk broadband,,,leh ler guna 🙂

    kita’s last blog post..Selamat Hari Raya Aidilfitri 08

    Reply

  3. selamat hari raya + maaf zahir batin!

    Reply

  4. Selamat Hari Raya……. 😀

    nasrun’s last blog post..Trackback to Another Blog

    Reply

  5. berhati-hati di jalan raya. selamat hari raya!

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  6. selamat hari raya 🙂

    taukey’s last blog post..Masalah Dah Selesai?

    Reply

  7. aku jugak yang tak bleh nak bertenet kalau dah balik kg nanti… huhuhuh~ bosannye…

    Kreuger®

    kreuger’s last blog post..Mencipta Button – Photoshop CS3 Tutorial

    Reply

  8. kekeke shuh2 pegi balik raya puas2 😛

    Adila’s last blog post..Wheeeee~

    Reply

  9. kujie : selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. baru sekarang sempat balas comments ya. hehe 😀

    Reply

  10. kita : ko kampung kat ner eh ? selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😕

    Reply

  11. jingga : hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 🙂

    Reply

  12. nasrun : samalah kita ya … selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

  13. megat : thanks bro. hehe dah selamat sampai kl pun ni. selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

  14. taukey : hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

  15. kreuger : hehe aku pun tak sempat bertenet. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. :mrgreen:

    Reply

  16. shaxx : hehe thanks for the award ye. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin.

    Reply

  17. adila : hehe raya sakan la tahun neh. selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge