Oil On Canvas Paintings | Lok Virsa Creative Art Centre | National Heritage Museum | Islamabad, Pakistan

Live Update: 10 Oct ’10, 3.39pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

rumah aku still kosong lagi ni so ingat nak beli lukisan la
aku dah check kedai lukisan kat rana market tapi kureng la
kat sini kat national heritage museum ni nampak cun gak
so nak angkut 1 oil on canvas dulu la ok. kalau ok dtg lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Oil On Canvas Paintings | Lok Virsa Creative Art Centre | National Heritage Museum | Islamabad, Pakistan

  1. aku suka oil + canvas. menarik beb 😀
    p.s aku suka warna biru tu. kalau letak kat area ruang tamu, dinding plain putih/light colour pergh.. tumpuan tu!

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : hehe memang plan nak angkat tuh pun hehe 🙂

    Reply

  2. lawa siot..mmg gorjes… kalau letak satu kat opis aku ni naik feng shui..:P

    Reply

    KNizam Reply:

    marhaen : hehe lawa kan. siap la nak memborong nanti hehe 🙂

    Reply

  3. KN, aku pun suka yg biru tu. Berapa ringgit yg mcm tu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge