OBW2009 – Get Your Limited Edition Polo T-Shirt & Round-Neck T-Shirt (Theme Design 100 Years of Big School) @ 17-19 April !

letak teaser dululah ya !

sticky post is valid till 20 april 2009

for round neck t-shirt (black only) – front (big school) & back (big tree)

for polo t-shirt (red or black) – back (embroidery 100 years of big school as above)

email me : knizam94[at]gmail.com

name & batch :

type, colour, size & quantity :

phone & email :

scroll below to read the latest post !

check out the actual post by noni kapet

– – – – –

“calling all oldboys of mckk !”
mckk hockey team will be opening a booth at OBW2009 – KAPET YENGKO (cafeteria> cafe> kapet)
get your round-neck t-shirts & polo t-shirts – design theme 100 years of big school (limited edition)
*all proceeds will go towards the mckk hockey team’s fund*.
come and visit our booth this weekend @ 17-19 april 2009 at koleq ground ! TQ

– – – – –

kindly spread the news OB !

put the megapromo posters in your blog, your batch’s blog, fb, twitter, plurk etc

click here to get the megapromo posters in different colours !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 responses to “OBW2009 – Get Your Limited Edition Polo T-Shirt & Round-Neck T-Shirt (Theme Design 100 Years of Big School) @ 17-19 April !

  1. beb…ko pegi OBW tak? aku most likely pegi rasanya…ada kenduri kat umah callister kat ipoh…hehe..nak no tipon !

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha surelah kena pergi dah anak buah aku nak lawan ob kan. malas la plak nak main. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. aku nak no tipon ko..nanti msg aku kat twitter ko nyer no tipon ek? leh cari ko kat sana…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : wokay nanti aku bagi hp via email. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. bukan old boys boleh beli tak πŸ™‚
    lawa design. kalau boleh aku nak?

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : ni bukan design. ni poster. nanti aku post design ya. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. eh bro tuh ke design? aku x pegi, tp kalau cun aku nk pesan je dgn bebudak lain

    Reply

    KNizam Reply:

    thebanker : nope. tu posterama dulu. design nanti aku post esok ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. hoi KNO pi tido laa…

    kau terlampau efficient la pulak… ha ha x sampai 2 minit aku post dah ada kat sini.

    aku dah email – esok aku settle citer gerai.

    aku dh buat kerja aku, the rest kerja the rest of the gemuks.

    need to go back to the audit exercise ha ha ha

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha dept aku pun tgh kena audit. hampeh je. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. bukan senang nak dapat idea untuk design kreatif ni

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe nak beli tak sekali ? hehe πŸ™‚

    Reply

  7. KNO, ape no tepon ko?? ko send kat gmail aku leh?? onggon@gmail.com aku nak tshirt tu waaaa…..

    Saiz L ituaro cukup2 jer badan aku.. agak2 t-shirt ni L besar tak?? Aku nak booking 1.. Nak bayar kat hang ni mcmmana?? Bankin??

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : aku dah update details. check this link ok πŸ™‚

    Reply

  8. cantek t-shirt hitam big tree tuh πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : nak beli ke ? boleh email kat saya. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Pingback: Next showing: Old Boys Weekend ‘09 « The Inner Piece

  10. chantekkks..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe nak order ke en_me. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. dah lama tak libas buah hoki ni, gian ler

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : tak sure lah sempat ke idak main sebab sibuk jaga gerai ngan jual baju weekend ni. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. lawa t-shirt.. RM30 ek?
    bukan old boys layak ke? aku newboyz.. hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : boleh jugak kalau nak beli. email me the details ya πŸ™‚

    Reply

  13. baru aku tahu ko mckk πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : haha punya lah bayak entry pasal mckk kat sini dulu2 hehe πŸ™‚

    Reply

    TMUkmkd Reply:

    tak rhajin pulak la aku nak baca yang lepas2 tu.. tapi selama ni memang aku tak tahu .. πŸ˜€

    p/s: aku memang tak suka ambil tahu pasal orang kot

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe takpe2 aku tak merajuk punya. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. org luar boleh order ke? lagi2 perempuan

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : boleh. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. OK bro cek email.. T shirt no ade lagi ke dok…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazrul : t shirt ada lagi. wokay dah dapat email. πŸ™‚

    Reply

  16. salam KNizam. lawa shirt big tree tu.. serious..

    Reply

    KNizam Reply:

    kawaii : hehe biasalah tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. Wa…..semat dowh
    baju nie
    rasa nak smbar aja

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : kalau nak beli email aku details ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. err blh order ka, i mean org luar like me???

    Reply

    KNizam Reply:

    kawaii : hehe boleh. email me the details. πŸ™‚

    Reply

    kawaii desu Reply:

    bro, what kind of details do u need me to email u?

    Reply

  19. ko MCKK ke ..hoho
    mantop btul …

    aku Anderson Ipoh jer
    xde rezeki nk masuk MCKK .. tak cukup seru .. muahaha

    btw .. sekolah aku pon buat 100 yrs ..
    tak terjoin lak aku ..adeh …

    Reply

    KNizam Reply:

    hydir : yep mckk. eh anderson terrer apa. hoki la kan. masa aku form 5 1994 memang susah nak menang ngan anderson ni. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. Pingback: MCOBA Old Boys Weekend @ OBW 2010 — KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge