Nuffnang Sharing Session by The Apartment + Berbuka Puasa ! Hehe :)

nuffnang ni mmg active giler ah

owh lupa nak bagitau aku dah dapat 1st cheque aku

takdela banyak mana, cukup la nak bayar insurance aku. hehe

nanti la aku buat post special untuk 1st pay cheque aku from nuffnang

ni nak bagitau yg nuffnang ada buat sharing session

aku nak check whether aku sempat ke nak datang

hehe sure lah ada session buka puasa sekali kan nanti. hehe

cam cool je kan ! haha

Aside from all the wonderful food that will be served in the Ramadhan Buffet, bloggers will also be treated to a very special Listening Session which features Billy & Tuxedo. Be prepared to be charmed by Billy’s beautiful vocal performance later on in the evening.

The details of the upcoming Nuffnang Sharing Session are as followed;

Date : 13th September 2008
Time : 6.30pm (Registration)
Location : http://www.atheapartment.com/The Apartment Downtown, KLCC
Pax available : 20

If you wish to attend this Nuffnang Sharing Session please do write in an email to the_apartment@nuffnang.com with details such as your full name and your blog URL. Priority will be given to Glitterati members and those who have not attended any Nuffnang Sharing Session in the past. An invitation email will be sent out on next Thursday, 11th of September if you’re selected to attend this Sharing Session. The invitation is only valid for one (1) and not transferable to another.

Do not hesitate and start sending in your email now to buka puasa with your fellow Nuffnangers!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Nuffnang Sharing Session by The Apartment + Berbuka Puasa ! Hehe :)

  1. Pingback: negaraku.net

  2. hmm..bleh la belajan buffet ramadhan kat hotel 😀

    penyubiru’s last blog post..Pistol Kayu Bro Zino

    Reply

  3. aku punye status gliterrati hilang la.. lepas blog aku up ni… buffered earning aku pon tetiba kene tolak… adeh… :vangry:

    topo’s last blog post..aktiviti topo bila server down…

    Reply

  4. Berapa lama masa untuk kumpul jumlah yang bersamaan dengan insurance (kereta?) itu?
    😛

    pening’s last blog post..Custom Excel Dates

    Reply

  5. sabar beb…aku ingat nak berbuka posa ngan NH..tp sendiri bayar la..utk geng2 negaraku! :XO:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Annoying windows error | SMA disease

    Reply

  6. aku tak pergi, negaraku pun aku tak pergi. woo! byk gila kalau boleh cover insurance kereta 🙂 aku dah 2 kali cash out. yg ketiga ni nak tunggu 3 bulan lagi, biara boleh cukup untuk renew insurance kereta aku pulak, bulan 2 nanti

    azwan’s last blog post..Negaraku! Makan!

    Reply

  7. huiks…font apa dlm poster tuh…mcm salib jer huruf T tuh…
    hahahha….

    melayubuntu’s last blog post..Auto-NDISwrapper : Guna driver wireless card windows untuk linux

    Reply

  8. penyubiru : hehe jom! haha 🙁

    Reply

  9. topo : akunyer glitterati ok lagi. hehe :mrgreen:

    Reply

  10. pening : hehe 3 bulan nak sampai ke jumlah rm200. oh ya bukan insurance kereta tapi personal insurance. hehe 👿

    Reply

  11. life4hire : hehe aisey bukak puasa negaraku tuh 13 sep kan. aku mungkin balik jasin la plak. 😐

    Reply

  12. azwan : perghhhh lama nyer ko dok kat penang tu ek. kat sana tengah banjir kilat kan. hehe ➡

    Reply

  13. melayuubuntu : tak sure la plak font apa tuh. hehe 😥

    Reply

  14. congrats dah dpt 1st cheque…bila la plak time aku ni ek 😎

    amoi’s last blog post..Selamat Pengantin Baru Lai & Potoy!!!

    Reply

  15. ak cam nk pegi…tp xder teman la plak…hehehe.. lagipun cam ada mini-reunion lak aritu…adeyh…hehehe

    izzat’s last blog post..ServerFreak : CBJ2 Network Attack by DDOS

    Reply

  16. amoi : hehe nantikan post aku pasal cheque tuh. hehe 🙄

    Reply

  17. izzat : hehe tu la pasal. aku balik jasin la plaks. ahaks ❗

    Reply

  18. ok le tu. Aku punya 3 bulan rm1.

    Reply

  19. pening : hehe camner boleh jadik camtuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge