“Nuffnang Premiere Screening – Madagascar 2” – Terlepas Lagi La !

aisey aku dah lama nak pergi ke tayangan premier nuffnang camni

sebelum neh asyik terlepas adjer

kali neh pun akan terlepas jugak la

aku bz giler ah weekdays dengan weekend neh. hehe

banyak kerja siot. banyak benda nak kena settlekan

ada tournament hockey kat manjung weekend neh

pastu kena terus balik ke jasi sebab nak hantar family aku pergi haji ke kelana jaya

tu pun aku dah terpaksa let go mother of all treasure hunt – the sun ! hehe

ok back to madagascar 2. memang aku rasa best gilos ah movie neh

madagascar 1 pun dah kelakar giler

yang sequel neh sure lagi kelakar.

aku suka tag line dia “i like to move it, move it”

hehe dengan character kecik yang cute mute tuh kan. hehe

takpe lah nanti aku tengok jugak kat wayang nanti. hehe

tak pun nak pi cari dvd lah nanti. huhu 😐

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to ““Nuffnang Premiere Screening – Madagascar 2” – Terlepas Lagi La !

  1. Nuffnang Premiere Screening ni, sapa yang leh join? org tertentu je ke??

    Mr Ams last blog post..Bill gates VS Steve Jobs

    Reply

  2. Tak lama lepas ni banyak le iklan madagascar kat blog2 ni ek…
    Selamat antar mak ko pegi Haji…
    Nanti ko pegi Haji beritaulah.

    Reply

  3. mr am : hehe kena masuk contest kat blog diaorang. pastu barulah dapat free tiket. hehe 🙂

    Reply

  4. zool : hehe takdelah banyak. neh adjer. hehe. thanks for the wishes. hehe :mrgreen:

    Reply

  5. hmm..kalau ko gliterati nyer member..senang sket ko nak dpt..harapan tinggi sket..hehe 😀

    |1f34|-|1r3s last blog post..How to optimize blog loading time part 1

    Reply

  6. mesti tgk kat panggung ni.. he he 🙂

    Mohd Ismails last blog post..Fast Update #18

    Reply

  7. life4hire : hehe yep aku glitterati tapi tak pernah masuk pun. aku rasa kalau aku masuk sure terus dapat hehe 😀

    Reply

  8. ismail : hehe tu la kan. x sabar2 dah ni. ahha 🙄

    Reply

  9. Mr Am: contoh nya i ada dapat nuffnang premiere screening tickets (3 lagik tu!) untuk mamma mia! the movie 😉

    ku Es last blog post..how to create a signature under your blog post

    Reply

  10. ku e : hehe power tuh sampai 3 tiket(s) eh. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge