“Nuffnang Premiere Screening – Madagascar 2” – Terlepas Lagi La !

aisey aku dah lama nak pergi ke tayangan premier nuffnang camni

sebelum neh asyik terlepas adjer

kali neh pun akan terlepas jugak la

aku bz giler ah weekdays dengan weekend neh. hehe

banyak kerja siot. banyak benda nak kena settlekan

ada tournament hockey kat manjung weekend neh

pastu kena terus balik ke jasi sebab nak hantar family aku pergi haji ke kelana jaya

tu pun aku dah terpaksa let go mother of all treasure hunt – the sun ! hehe

ok back to madagascar 2. memang aku rasa best gilos ah movie neh

madagascar 1 pun dah kelakar giler

yang sequel neh sure lagi kelakar.

aku suka tag line dia “i like to move it, move it”

hehe dengan character kecik yang cute mute tuh kan. hehe

takpe lah nanti aku tengok jugak kat wayang nanti. hehe

tak pun nak pi cari dvd lah nanti. huhu 😐

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to ““Nuffnang Premiere Screening – Madagascar 2” – Terlepas Lagi La !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.