NuffNang New Survey for Bloggers ! Mari Kita Isikan Survey Itu Beramai2 ! Hehe :)

masa aku log in dalam nuffnang tadi

aku perasan yang nuffnang tengah buat new survey

dia minta korang isikan sekali apa perihal diri korang

mungkin survey neh boleh membantu nuffnang mengenal anda dgn lebih lanjut

dan boleh meningkatkan pendapatan anda melalui iklan2 nuffnang

ni petikan daripada nuffnang blog :

This survey is very important to allow us to collect information about your blog to help us sell your blog ad space to advertisers. Each advertiser has their own target market so most of their campaigns are selected often based by the demographics of your readers, the genre of your blog and other details that you can find from the survey. Since targeted ads perform better in terms of click-through ratios and interaction, this information will help improve the performance of ads placed on your blog and with better performance in ads, advertisers are likely to place more advertising on your blogs.Hence, we at Nuffnang cannot stress enough how important this survey is so please take 5 minutes of your day to fill up this information.

siapa tahu kan. hehe apa lagi dowh !

isikan je lah semua survey2 tuh. ala bukannya banyak sangat pun kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “NuffNang New Survey for Bloggers ! Mari Kita Isikan Survey Itu Beramai2 ! Hehe :)

  1. aduh… lama jugak tak bukak akaun aku.. huhu.. 😕

    menteil’s last blog post..Widget Upin Dan Ipin

    Reply

  2. menteil : hehe cepat jawab survey tuh. hehe ingat lagi ke idak password. hehe 😕

    Reply

  3. x ada akaun.. so x yah jawab lah ya.. hehehe..

    arep’s last blog post..Waiting 4 U

    Reply

  4. arep : la ko kan pakai blogspot. letak la iklan2 cun tu. hehe 🙂

    Reply

  5. aku ada akaun tapi kosong. hahaha.. 😛

    nikillas’s last blog post..Must Watch TV Series..

    Reply

  6. tapi banyak iklan nuffnang tak keluar berbanding advertlets

    kita’s last blog post..Pertandingan Reka Logo SembangKomputer.Com

    Reply

  7. laaa… aku dah buat semalam, sebab ko buat post ni, aku kena buat sekali lagi ke? kekekekke….

    shaxx’s last blog post..Murphy Strikes Today

    Reply

  8. xnk bkk, biar BETA tlg bukak n cash kan ! :up:

    Extremist Thinker’s last blog post..So Unsangkarable!!!

    Reply

  9. Aku paling fedap ngan nuffnang.. tak payah aku terangkan kat sini..

    Reply

  10. Nanti aku pegi tengok jap;…

    zool’s last blog post..Cacing makan apa??

    Reply

  11. aku dh isi dah…thanks sbb cakap ! 😉

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Update on Negaraku! Break Fast

    Reply

  12. nikillas : la camner boleh kosong. nanti aku click ok. hehe 😐

    Reply

  13. kita : hehe aku suka nuffnang sebab dia kalerful and menarik. tu je la. hehe 😕

    Reply

  14. shaxx : hehe ko buat gak eh. nanti aku visit sekali. heeh 🙂

    Reply

  15. et : hhehe massyukkkkk woooo hehe :up:

    Reply

  16. rizwan : hehe la naper plak eh. share la sket dalam blog ko. hehe 🙄

    Reply

  17. zool : hehe cepat tengok sementara masih ada. hehe 😐

    Reply

  18. life4hire : hehe no prob! hehe 😕

    Reply

  19. bukan buat post la… buat survey…kekekeke

    shaxx’s last blog post..Need for Exercise

    Reply

  20. shaxx : la hengatkan ko buat post. haha ❗

    Reply

  21. setelah mendapat penerangan terperinci dari nuffnang, aku bertambah seronok dengan nuffnang.

    selepas entri panas tu hari pasal iklan haram, pendapatan makin bertambah trafik pun meningkat mengejut huhu.

    ps: zam ada broken link!

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  22. megat : hehe wahhhhh siap masyuuukkkk la lepas ni ek.

    eh link mana yang broken ek ? 🙁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge