NuffNang Nak Bagi Korang 25 Tiket Tengok “James Bond 007 – Quantum of Solace” kat Cineplex Damansara !

tadi aku sempat jenguk kat blog nuffnang

x perasan plak yang nuffnang nak bagi aku tiket free

tapi mcm biasa aku kan bz. haha surelah melepas jugak kali neh kan

hehe bila la aku nak merasa tengok premier screening camni eh

kat bawah neh official trailer dia….. ➡

boring la kalau beli tiket biasa

nak gak merasa tengok tayangan perdana mcm neh

sure dapat goodies dan surelah lain sket style dia kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “NuffNang Nak Bagi Korang 25 Tiket Tengok “James Bond 007 – Quantum of Solace” kat Cineplex Damansara !

  1. fuh.dia nk gak tiket tgk james bond free tu…hehe….ni ko post pukul berapa ni? xtido ka? 🙂

    Reply

  2. kalau join mcm nih bestttt ….
    tapi malam nih dah book tiket g tgk movie quantum nih
    yaho !!!

    Reply

  3. x menyempat la nak tgk movie.. Exam.. Exam.. huhuhuhu..

    Reply

  4. erm… tak sampai niat kot huhu

    Reply

  5. life4hire : hehe post kul 12am sebenarnya. hehe 😀

    Reply

  6. lily : hehe aisey rugi la kalo camtuh kan. hehe 👿

    Reply

  7. nikillas : hehe kesian dia ada exam. good luck ! ➡

    Reply

  8. megat : hehe takpe nanti ko dah sihat bolehlah join semua ni. hehe :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge