NuffNang Menyebabkan Blog KNizam Artwerk Aku Slow Giler Nak Load ?

tension betul aku

punya la lembap knizam artwerk nak load tadi

aku check punya check, bukan lah masalah streamyx siput

tapi masalah nuffnang yang aku letak as banner kat atas header

apa cerita nuffnang ?

apa reason plak kali neh eh ?

please la bagi reason yang valid ok :mrgreen:

bila aku cuba ping ke www.nuffnang.com.my mmg failed la. asyik timed out je kan

korang tak bayar bil server ke haper neh ? aisey come on la enough la nuffnang. haha

aku tengah panas ni beb.

dah la musim panas sekarang neh 😈

so fow now aku dah disablekan header iklan tuh kejap sampailah nuffnang dah ok

bile aku disable, cepat la plak dia load.

so confirm lah nuffnang punya angkara, bengang aku beb 🙄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “NuffNang Menyebabkan Blog KNizam Artwerk Aku Slow Giler Nak Load ?

  1. Pingback: negaraku.net

  2. nuffnang tu ape?

    hehe xpnah pakai. letak kt sidebar jela.. xkaco pn nk load entry

    myadlan’s last blog post..Ezora TV3

    Reply

  3. adlan : takde effect ke. sure ke. hehe tadi slow giler nak load. hehe 🙂

    Reply

  4. aku nyer ok jer loading letak kat side bar. mgkn kat header kot. hehehe. 😀

    taukey’s last blog post..Seks Di Malam Pertama

    Reply

  5. taukey : yep sebab header kot. tapi memang melembap loading la. hehe 🙄

    Reply

  6. hehehehe. Dulu pun pernah gitu. tatau naper plak. kekadang server ni bikin hal. hehehe

    taukey’s last blog post..Seks Di Malam Pertama

    Reply

  7. kene tunggu nuffnang ok, then baru bleh letak balik. :p
    sabo sabo.. hehe

    LiyanaNaznim’s last blog post..75 pulses per minutes

    Reply

  8. taukey : oh pernah jadi ek. x perasan plak dulu. hehe thanks 🙄

    Reply

  9. liyana : yep nuffnang neh setakat kul 11 neh hampeh je. nuffnang.com.sg ok la plaks. ahaks 😕

    Reply

  10. 😎 ahaha…bubuk iklan lagi…ahahahaha…tapi serius lembap…kalau dgn nuffnang

    HE’s last blog post..Wagashi

    Reply

  11. he : hehe tetiba je iklan neh buat hal kan. hampesss haha 🙄

    Reply

  12. ah betul la…letak iklan byk2 jd slow giler nak load…
    hampeh sungguh… :down:

    amoi’s last blog post..My Google Adsense earnings

    Reply

  13. amoi : hehe tu la pasal. terpaksa disable kejap semalam. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge