NuffNang Menyebabkan Blog KNizam Artwerk Aku Slow Giler Nak Load ?

tension betul aku

punya la lembap knizam artwerk nak load tadi

aku check punya check, bukan lah masalah streamyx siput

tapi masalah nuffnang yang aku letak as banner kat atas header

apa cerita nuffnang ?

apa reason plak kali neh eh ?

please la bagi reason yang valid ok :mrgreen:

bila aku cuba ping ke www.nuffnang.com.my mmg failed la. asyik timed out je kan

korang tak bayar bil server ke haper neh ? aisey come on la enough la nuffnang. haha

aku tengah panas ni beb.

dah la musim panas sekarang neh 😈

so fow now aku dah disablekan header iklan tuh kejap sampailah nuffnang dah ok

bile aku disable, cepat la plak dia load.

so confirm lah nuffnang punya angkara, bengang aku beb 🙄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “NuffNang Menyebabkan Blog KNizam Artwerk Aku Slow Giler Nak Load ?

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.